tabogucka
Jestem najmądrzejszy na forum!

18 paź 2011, 21:26

A tak w ogóle to stawiam :ico_tort: za pierwszego zębulka Nadi
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: brawo wpadaj czesciej!!!
trzymam kciuki za alimenty. I mysle ze masz racje ze sie z nim rozstalas skoro nie wywiazywal sie z zadnych obowiazkow ani jako facet ani jako ojciec!!! :ico_sorki: Przynajmniej sobie psychicznie odpoczniesz!!!

[ Dodano: 18-10-2011, 21:28 ]
Inunoja chyba zaglosowlam bo napisalo mi dziekujemy za udzial w konkursie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Gwona
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

18 paź 2011, 21:28

Z resztą facet który podnosi rękę na swoją kobietę nie jest facetem. No ale czym się tu chwalić. Dostałam już dwa razy przez tydzień chodziłam z okiem podbitym. Uciekając w nocy z dzieckiem na rękach. Boże jak sobie przypomnę to chce mi się płakać. Normalnie nienawidzę facetów!!!!!! g:(( :504: :535:

tabogucka

18 paź 2011, 21:31

wlasnie skonczylam aplikacje o prace ...jutro rano musze ten koncowy list podszlifowac bo mi glowa nie pracuje i nic nie moge z siebie wykrztusic... :ico_olaboga:

A bylam dzis u lekarza dermatologa ...wlosy podobno okey bo rosna nowe male i napewno nie wylysieje :ico_sorki:
a znamie/pieprzyk z plecow beda wycinac i pod mikroskop...hmmm niby powiedziala zeby sie nie denerwowac...ale diabli wiedza.... :ico_noniewiem: termin wyciecia mam na 29 listopada :ico_sorki:

chyba ide spac dziewczyny bo czuje sie okropnie zmeczona pap pa

Awatar użytkownika
Blanka26
Trzy tysiące lat minęło...

18 paź 2011, 22:25

hej
Olcia znów ma katar :ico_zly: nie wiem czy jutro pójdzie do rpzedszkola

za to my dziś z teściową obaliłyśmy prawie całą butelkę wina i z lekka sie opiłam :ico_haha_01: ale już tak dawno nie piłam, chciało mi się strasznie :-D

NowaSejana cieszę się, że z Marceliną już ok. Wiesz najgorsze jest to, że nie znalazłaś wsparcia u P.
ja już od dawna uważam, że faceci to jeden prymitywny gatunek. Myślą ogólnikowo, nie domyślają się, nie przejmują niczym, idą na łatwiznę.Jedynie co to wymagają, ale tylko od otoczenia, ale od siebie nic! :ico_nienie:
mój jest taki sam jak Wasi. Jak dzień wolny to komputer, jak wraca z pracy, to normalnie jakby w kamieniołomach robił :ico_olaboga: ciekawa jestem jak to będzie jak ja pójdę do pracy :ico_noniewiem:
ale jak Ola mi wyleciała z wóżka to bardzo mnie wspierał :ico_sorki: w ogóle jak się czymś przejmuję to mnie wspiera. O i tu sobie go chwalę :ico_brawa_01:

magda1614 bardzo bardzo się cieszę, że u Was lepiej. A powiedz jak sobie radzisz z karmieniem nocnym. A może spróbuj mleka sojowego??na soję niby też dzieci uczulenie miewają, ale nie każde.

agusia22 widzę, ze Tobie się tak samo zrobiło z klawiaturą jak mnie w niedzielę :ico_haha_01:

Aniaaa widzę, że Wy się tak macie z tą alergią jak my. Powiem Ci, że mnie już ręce opadają i jak tylko minie zima robię Oli testy i idziemy na odczulanie, bo mam dość.

tabogucka, nie doczytałam, czemu poszłaś z tym pieprzykiem do lekarza????ja też mam na plecach kwalifikującego się do usunięcia, ale się boję :ico_wstydzioch: nie to, że już trzeba natychmiast usuwać :ico_nienie: po prostu kiedyś onkolog mi powiedział, że albo usunąć albo bacznie obserwować, bo ma tendencję do rośnięcia.

Gwona, przykro mi, że jednak się nie udało. tak czułam, bo gość zbyt hulaszczy tryb życia prowadził. Kochana, jesteś śliczną dziewczyną, nie marnuj sobie życia na kogoś takiego> Nie pozwól, żeby Cię krzywdził. Ciebie i Nadię. Ciesz się życiem, cudną córeczką. To on stracił wszytsko. Ty nic. jedynie zyskasz na tym, bo ułożysz sobie życie z kimś, kto będzie Cię kochał i szanował. Ciebie i Nadię. Życzę Ci Wszystkiego najlepszego. I nie żałuj niczego. Masz cudną córę i to jest najważniejsze.

tabogucka

18 paź 2011, 22:38

usunąć albo bacznie obserwować, bo ma tendencję do rośnięcia.
moj rosl wlasnie i dlatego trezba sprawdzic pod mikroskopem czy nie jakos zlosliwie :ico_olaboga: ja tam jestem dobrej mysli ale troche strachu mi napedzila ta wizyta :ico_sorki:
Jak dzień wolny to komputer, jak wraca z pracy, to normalnie jakby w kamieniołomach robił
ja wiem ze Twoj Michal a moj Mariusz ale moze pod dwoma imionami figuruje....bo nie wierze zeby taki ewenement sie i mi i Tobie trafil tak przypadkiem :ico_haha_01: :ico_oczko:

magda1614
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 paź 2011, 23:28

witam
MY PO WIZYCIE
koszt 200zł :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Ale sie okazało ze dobrze ze mu mleko na pare dni odstawiłam bo juz ma diagnoze refluks alergiczny,
dała nam nowe leki a stare kazała odstawic i co mleko musi pić a raczej preparat mlekozastepczy czyli bebilon pepti ale jaks odmiana inna to zobaczymy

wogóle on powinien pić od urodzenia bebilon ha dla dzieci zagrozonych alergią :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: a ja caly czas mówilam ze starszy syn ma alergię wziewna i nikt mi nie mówił ze Filip moze miec alergię pokarmową czy wziewna a on jest narazony bardzo i dobrze ze to teraz wyszło bo do roczku jeszcze moze cos nadrobic z wagą
Ze wzrostem i rozwojem psychomotorycznym jest bardzo dobrze
Bo ona zaczęła mi mówic ze hypotrofia symetryczna nie jest taka dobra dla dzieciaczka bo zawsze on bedzie sie niby gorzej rozwijał i bedzie mniejszy a ze ze wzrostem pedzi Filip jak szalony to jest na jego korzysc bardzo bardzo,ciesze sie bardzo
I mamy nadzieje ze zacznie przybierać na wadze bo te teksty w przychodni ze w 6mcu powinien podwoic wage a w 12 potroic to sie tyczy dzieci urodzonych z wagą powyzej 3kg a nie dzieci ze znaczną niedowagą tak jak oni mi wszystcy mówią
I na siatkach centylowych tez nie powinnam zaznaczać

no i tak jeszcze mi kazała potwierdzić testy na alergie pokarmowa z krwi to moze nam sie uda zrobic na kase chorych bo tak to bede musiala znowu płacic :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
no i wogóle konkretny lekarz i najlepszy gastrolog w szczecinie tak więc jestem zadowolona
a bylismy tam godzine :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
acha i powinieni pic tego bebilonu min 500ml hmmm ciekawe jak ja to zrobię ale bedziemy próbować

ach i zaczęłam w koncu te firany jak na razie powycinałam woal :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

nie wiem co komu odpisac moze jutro bede miala wiecej czasu wiem ze Gwonadobrze zrobiłas dla waszego dobra i bezpieczenstwa trzymaj sie kochana i napewno bez niego sobie ulozysz zycie.i wycisnij z niego tyle kasy ile sie da dran piep.....ny :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

dobranoc (normalnie doby mi nie starcza)

NowaSejana
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 paź 2011, 08:26

Gwona, przykro mi :ico_placzek: ale sama z mala sobie poradzisz... bylam przez 2 lata sama z blizniaczkami i nie bylo wcale tak zle :ico_oczko:
Blanka26, faceci to dziwny gatunek.. u nas troszke sie polepszylo.. najgorsze, tak jak mowi Gwona, sa obietnice, ktore sie nie spelniaja... moglabym cala liste wymienic...
a po pracy to P. chce miec spokoj i chce odpoczac... tylko ciekawe kiedy ja bede miala spokoj i odetchne :ico_olaboga:
magda1614, :ico_sorki: :ico_sorki: obrze, ze juz wiecie na czym stoicie i oby Filipkowi posmakowalo nowe mleko :ico_sorki: :ico_sorki:

my bylysmy wczoraj ostatni raz na rehabilitacji..
przy okazji rehabilitantka pokazala mi 3 cwiczenia, ktore moge robic z Marcelina, zeby szybciej zaczela sie wspierac na samych dloniych i przeszla w pozycje do raczkowania :-D wiec od wczoraj cwiczymy i malej bardzo sie podoba :ico_brawa_01:

agusia22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 paź 2011, 08:59

Gwona, przykro mi ale tak jak pisza dziewczyny napewno sobie poradzisz.szkoda zycia na takiego faceta.

magda1614, super ze w koncu trafiliscie na dobrego lekarza i tyle Wam wyjasnil.Teraz trzymam kciuki zeby mleczko malemu zasmakowalo i przybieral na wadze.
A wizyta strasznie droga :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Aniaaa
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

19 paź 2011, 10:33

Witajcie.

NowaSejana, dopiero co Cię pocieszałam,a dziś sama potrzebuję pocieszenia,bo nad ranem wzięłam małą do siebie,żeby ją nakarmić i zasnęłam :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: a ona biedna spadła z łóżka :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
Płakała tylko chwilkę ale ślad czerwony na policzku miała, więc pewnie mocno się uderzyła :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Jestem okropna matka... :ico_olaboga: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Gwona, przykro mi,że masz taką sytuację w domu ale dobrze zrobiłaś,że odeszłaś. Szkoda zdrowia Twojego i małej na takiego nonono !!! :ico_zly:

magda1614, super,że taki fajny lekarz w końcu się trafił!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Koszt wizyty niezły :ico_szoking:
Teraz tylko będzie lepiej i Filipek na pewno nadgoni z wagą raz dwa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Inuno, zagłosowane :-D

tabogucka, trzymam kciuki,żeby to był zwykły pieprzyk!! No i super,że włosy już powoli odrastają :ico_brawa_01:

Blanka26, powiem Ci,że też bym sobie winka wypiła, myślę,że na nerwy by mi dobrze zrobiło :ico_haha_01: :-D
Mam nadzieję,że Olci szybko przejdzie katarek i nic się z tego nie rozwinie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
aga216
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 paź 2011, 10:35

hej dziewczyny!!!
mała zasneła,jak się obudzi to do szkoły wybywamy :ico_sorki:

mała szczepienie dobrze zniosła tylko raz zapłakała,wiec dzielna jest,następne dopiero jak bedzie miała 13 mc,ale mamy się gdzieś za dwa mc pokazać zmierzyć i zważyć
no i ważymy sobie 7 kg i mamy 70 cm
no i ciemiąvczko jest jeszcze duże,ale ma czas żeby jeszcze zarosnąc :ico_sorki:

Gwona, bardzo dobrze zrobiłaś,nikt nie ma mprawa cię bić,możesz być z siebie dumna,że zrobiłaś tak odważny krok,po co się męczysz,masz prawo do szczęscia ,i twoja córeczka również :ico_sorki:

tabogucka, ja już 2 pieprzyku usówałam bo były kolorowe i szybko rosły,jeden na piersi drugi na nodze :ico_sorki:

Blanka26, biedna ta twoja Olcia,pamiętam jak mój Piotruś poszedł do przedszkola,non stop chory,to była jakas masakra,ale w następnych latach było już o niebo lepiej :ico_sorki:

magda1614, super że jesteś zadowolona,trzymam kciuki za Filipka,oby już nie ulewał :ico_sorki:

NowaSejana, zobaczysz jak Marcelinka za niedługo wyrwie sie do raczkowania,a wtedy już oczy dookoła głowy trezba będzie mieć :ico_sorki:

[ Dodano: 19-10-2011, 10:36 ]
Aniaaa, żadna okropna matka nie jesteś,nie myśl tak, :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: każdej mamie może się to zdarzyć.dobrze że nic się nie stało,jak już kiedyś pisałam mi też Piotruś kiedyś spadł,bo włąśńie tak jak ty przysnełam :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”