ja tak samo za nia szłam i wygrła całe szczęscie dobra uciekam spaćA ja oglądam "Taniec z gwiazdami" i chciałabym żeby wygrała Ania Guzik, ale pewnie wygra Steczkowska. Nie przepadam za nią...
Powinnam być już też gotowa z torbą do szpitala bo choć termin mam za 6 tygodnie to kto wie co się wydarzy
wrócił godzine temu i wyszedł składać scenę po koncercie... nawet za bardzo nie zwrócił uwagi, że jestem zła... zjadł kolację, którą jak zwykle podałam mu pod nos i poszedł...Justyna wrócił juz Kuba???
nie wiem jak wy, ale ja bym nie chciała, żeby moja teściowa nakupowała mi ciuszków w swoim guście, najpewniej w kolorze różowym-nienawidzę różowego... i w ogóle żeby wasza teściowa miała decydować w co będziecie ubierały swoje dziecko??
Moja mama powiedziała, że kupi mi wózek w grudniu, teściowie się wykazali, nie ma co...
wrócił godzine temu i wyszedł składać scenę po koncercie... nawet za bardzo nie zwrócił uwagi, że jestem zła... zjadł kolację, którą jak zwykle podałam mu pod nos i poszedł...
No właśnie nie opłaca się.. Tutaj rzeczy są w miarę dostępne cenowo, dobre gatunkowo i ładniutkie też. Tylko sama ta bieganina mnie przeraża. Choć moja mama przyjedzie do mnie w okolicy porodu i poprosiłam ją by przywiozła mi kilka rzeczy. W Polsce jakoś lepiej się dba o dzieci. Np czapeczki tu są tylko same takie nakładane bez troczków pod szyjką.. a przecież dziecko często wierci główką, czapeczka więc się non stop zsuwa, albo gruszki do noska.. z samymi jakimiś wielkimi końcówkami.. Nie widzę tego w praktyce.CleoShe, a nie mozesz np pozamawiac na allegro i zeby ktos Ci to wysłał z rodziny? Chyba ze sie nie opłaca![]()
Dzieciaczki z gołymi główkami, bez bucików, nawet bez skarpetekI ewidentnie dzieciom zwisają gile z nosa ale rodzice nic
zamiast tego zszywam elementy swojego klamota, żeby się kupy trzymało
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość