Awatar użytkownika
aneta11
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

19 paź 2011, 17:34

tabogucka, ooo to nie jestem jedyna :-) ale się boje i tak za szybko jak dla mnie tym bardziej ze mialam cesarkę :ico_noniewiem:

tabogucka
Jestem najmądrzejszy na forum!

19 paź 2011, 18:22

tak za szybko jak dla mnie tym bardziej ze mialam cesarkę
ja tez mialam cc...a test negatywny..ale starchu sie najadlam troche :ico_oczko:
napewno sie ulozy po Twojej mysli ... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
aneta11
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

19 paź 2011, 18:43

tabogucka, no nie dziwne że miałaś stracha :-) :-) Szymek ma tyle co i moja mala prawie i com widzisz u niego żeby wychodzily ząbki ? masz Nk moze? Bo nie mam Cię.

Moja mala lezy i sie bawi :-D a ja moge posiedziec przy kompie troche :-)

tabogucka

19 paź 2011, 19:44

widzisz u niego żeby wychodzily ząbki ? masz Nk moze? Bo nie mam Cię.
my juz mamy 2 zabki :ico_brawa_01:
mam nk ale tam rzadko bywam ja jestem czesto na fb
zaraz Ci podesle na pw namiary :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Blanka26
Trzy tysiące lat minęło...

19 paź 2011, 21:20

ja wiem ze Twoj Michal a moj Mariusz ale moze pod dwoma imionami figuruje....bo nie wierze zeby taki ewenement sie i mi i Tobie trafil tak przypadkiem :ico_haha_01: :ico_oczko:
:-D :-D :-D

Aniaaa oj bardzo mi przykro, ale nie obwiniaj się. Jesteś zmęczona, no zdarzyło się, małej na pewno nic się nie stało, skoro krótko płakała.
ja pisałam wcześniej, że mnie Ola z wózka wypadła. Ja mam atlantica, to wysoki wózek, ona mi normalnie koziołka zrobiła na podłogę, do tej pory nie wiem jak to się stało :ico_olaboga: była przypięta pasami :ico_szoking: i upadła jakoś tyłem główki i oparła się o szafkę :ico_olaboga: wyglądało to przerażająco, ale też króciutko popłakała i zapomniała. tylko właśnie te wyrzuty sumienia :ico_noniewiem: nie martw się już tym! czasem oczy dookoła głowy nie wystarczą

aneta11 i tylko ze względu na cc nie chcesz n a razie więcej dzieci czy nie jesteś gotowa psychicznie???
powiem Ci dzieciaczki z tak małą różnicą wieku świetnie się chowają, w przyszłości super dogadują. jesteś młodziutka, odchowasz dwójkę, poślesz do przedszkola i na spokojnie pójdziesz do pracy. u mnie jest za duża różnica wieku. zwlekałam zwlekałam, bałam się jak sobie poradzę aż w końcu przyszedł taki czas, że już nie chciało mi się zachodzić w ciążę. Po prostu wyszłam z rytmu. No i na siłę właściwie zdecydowaliśmy się na Mateusza.Bo wiedziałam, ze im dłużej będę zwlekać tym mniejsze szanse na powiększenie rodziny właśnie ze względu na chęci. No i siedzę już 5 lat w domu :ico_noniewiem:
A teraz powiem Ci, że gdybym miała warunki mieszkaniowe i finansowe, to kto wie, może pomyślałabym o jeszcze jednym maleństwie. Ale właśnie z różnicą wieku do dwóch lat. takie bobasy są cudowne. Jak patrzę na Mata, to chciałabym, zeby czas tak szybko nie płynął.on jest taki cudowny.
także kochana jeśli masz warunki mieszkaniowe i finansowe nie odwlekajcie za długo z decyzją o drugim dziecku. Kiedyś sobie powiesz, że to była dobra decyzja.
A nawet jak teraz jesteś w ciąży, to nie przejmuj się, ciesz się.

a tak apropo oglądałam w poniedziałek dokument o ośmioraczkach. kobieta prócz ośmioraczków miała jeszcze sześcioro starszych dzieci. ALeż te maluchy były słodkie. :-D

magda1614czyli lekarz konkretny??? Oby to nowe mleczko pomogło :ico_sorki: trzymam mocno kciuki!!!

tabogucka
Ty też pomyśl o rodzeństwie dla Szymka :027:

Olcia wróciła z przedszkola z gorączką. Jutro nie idzie :ico_noniewiem: Jejku ile jeszcze tych chorób będzie ją atakować :ico_olaboga:

tabogucka

19 paź 2011, 21:47

Olcia wróciła z przedszkola z gorączką.
oj kurcze ...wspolczuje i zdrowka zycze :ico_sorki:
moze to i lepiej ze Szymek do tej naianki a nie do przedszkola idzie ...bo u niej tylko kilkoro 3-5 dzieci moze byc gdzie tu maluchy od 4,5 lat chodza do szkoly wiec ona rano ich zaprowadza A Szymcio bedzie z nia jechal na spacer i jakos tak kolo 13ej sie je odbiera :ico_sorki: moze przy tak malej ilosci i takim niklym kontakcie Szymek ie bedzie tak chorowal jak by byl w przedszkolu :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Ty też pomyśl o rodzeństwie dla Szymka :027:
szczerze...to ja jestem jedynaczka i mi tak dobrze....ale wiem ze drugi dziec napewno by dobrze zrobil rodzince :-D tylko narazie finansowo nie dalibysmy rady chyba :ico_noniewiem: ...poza tym ja psychicznie nie jestem gotowa...musze wrocic do pracy choc na pare lat ....musze pobyc z ludzmi ...troche sie podszkolic i moze za 3 do 5 lat bedzie drugi bobas...chociaz ja bym juz miala wtedy 35 lat :ico_szoking: :ico_szoking:

[ Dodano: 19-10-2011, 21:52 ]
oglądałam w poniedziałek dokument o ośmioraczkach.

:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: nigdy w zyciu.... :ico_nienie:

[ Dodano: 19-10-2011, 21:54 ]
posadzilam dzis Szymka na chwile w wannie tak sie zlapal jedna raczka wanienki ze potem go nie moglam wyciagnac :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
silny ten moj dziec ...a jak gryzie....auc!!! :ico_olaboga:

jutro idziemy na warzenie i moze go zmierza ...ale jestem ciekawa...bo nam sie wydaje ze on sie straszny klocek ostanio zrobil :ico_noniewiem:

[ Dodano: 19-10-2011, 21:56 ]
A ja glupia kupilam dzis ogromne pudelko ciastek...i zgadnijcie co teraz robie :ico_nienie: :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Blanka26
Trzy tysiące lat minęło...

19 paź 2011, 22:04

tabogucka, no niestety z chorobami na początku przedszkola przerąbane jest :ico_olaboga: ale później dzieci uodparniają się.
szczerze...to ja jestem jedynaczka i mi tak dobrze.
a nie chciałabyś teraz siostry bądź brata????ja mam jedną siostrę i tak sobie myślę, że szkoda, że tylko jedną :-)
musze wrocic do pracy choc na pare lat ....musze pobyc z ludzmi ...troche sie podszkolic i moze za 3 do 5 lat bedzie drugi bobas
no co Ty, nie będzie Ci się już chciało. Rok, dwa nie dłużej!!!
jak się dorobię to może na wspólnym terminie się spotkamy :-D :-D :-D
ciekawe co na to mój mąż by powiedział buehehe
Blanka26 napisał/a:
oglądałam w poniedziałek dokument o ośmioraczkach.

:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: nigdy w zyciu.... :ico_nienie:
ehehe zdolnego ma męża :ico_oczko:
A ja glupia kupilam dzis ogromne pudelko ciastek...i zgadnijcie co teraz robie :ico_nienie: :ico_wstydzioch:
żresz :-D :-D :-D

magda1614
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 paź 2011, 23:54

witam
nawet nie mam czasu was doczytac
dzis zapomnialam o rehabilitacji :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

mał y tez ok nie ulewał a nowe mleko raczej dzis mu nie posmakowalo z kaszka 7 zbóz,zobaczymy jutro i od jutra nowe leki to tez sie okaze jak dzilaja na niego
miłej nocki pa

Awatar użytkownika
aneta11
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

20 paź 2011, 07:20

Hejka :)

Blanka26, nie chodzi ze mialam cc tylko psychicznie nie jestem gotowa mój D. mowi ze nawet i dobrze by bylo tak od razu rok po roku... No jakby bylo to i tak bym sie cieszyla teraz tylko czekam czy bedzie ten okres czy nie... :ico_noniewiem:
Ja mam 3 braci :-D zawsze chcialam miec sostre a mam córcie :) mam dwoch mniejszych. jeden brat ma 11 a drugi 12 wiec super sie bawia z moja mala :-)

magda1614, fajnie ze Filipek juz nie ulewa,moze sie przyzwyczai do tej kaszki....

Ide do małej zrobila kupke jak zwsze z rana i sie cieszy teraz :-D

[ Dodano: 20-10-2011, 07:29 ]
tabogucka, no to ze bedziesz miala 35 lat to nie znaczy ze nie mozesz miec malenstwa :) a Ty to lubisz te ciastka he he :-D

Miłego dnia Wam zycze moze u Was jest ladniejsza pogoda :ico_noniewiem:

agusia22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 paź 2011, 09:20

Aniaaa przykro mi ale nie obwiniaj sie.To sie zdarza a najwazniejsze ze malej nic nie jest.
Olcia wróciła z przedszkola z gorączką. Jutro nie idzie :ico_noniewiem: Jejku ile jeszcze tych chorób będzie ją atakować :ico_olaboga:
zdrowka :ico_sorki:
moj odpukac tylko raz byl chory na poczatku wrzesnia a teraz jest dobrze.

co do 2 dziecka to ja zawsze chcialam miec roznice 2 lub 3 lat i sa 3 :-D

a moja mala to jest straszny nerwus.jak gdzis lezy lub siedzi i jak jej sie znudzi to najpierw zaczyna marudzic a jak jej od razu nie wezme to potem jest taki krzyk ze szok :ico_olaboga: Wasze tez tak robia?

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”