o jej, a to nie jest tak, że po cc, dopiero po 5 dniu dostaje sie pokarm? Jakos tak słyszałam od mamus po cc. Bo po naturalnym to w sumie zaraz mleczko leci.Nadal walczy o laktacje ale udaje jej się ściągnąć dosłownie kropelki.
Ja tam w sumie się cieszę, nie znoszę szpitali i nie chciałabym tam zostać. No jak mus to mus, ale jak na ktg wszystko w porządku to nie ma po co.Dobrze ,że pojechałaś, ale dziwne,ze Cie nie zostawili, w Radomiu napenwo bys została na boskiej 3dniówce ;) ciesze sie,że wszystko ok :*
nie bój się ja nie taka prędka do rodzenia heh. Lekarz powiedział, że jeszcze tydzień musi malec posiedzieć w brzuszku, żeby ciąża była donoszona. Ale po niedzieli droga wolna, mogę rodzić hehe.nina0226, brakowało by tego żebys i ty mnie wyprzedziła :D
wiesz mi sie wydaje, że to w głównej mierze zależy od tego jak szybko dzidzi przypnie się do piersi i zacznie efektywnie ssać co oczywiście pobudzi laktację.o jej, a to nie jest tak, że po cc, dopiero po 5 dniu dostaje sie pokarm? Jakos tak słyszałam od mamus po cc. Bo po naturalnym to w sumie zaraz mleczko leci.
mi skarbie w pierwszej ciąży nie dolegało NIC!!! Dosłownie nic - nawet katar nie był wstanie mnie zmożyć
Jak myślicie kiedy po urodzeniu mogłabym zawitać na siłowni?
no i tego sie obawiałam, że usłyszysz od lekarza to samo co ja No nie ma innej rady, chociaz może by tak wieczorkiem jakas kawke sobie walnąc albo coś? Ja też mam takie niskie ciśnienie jak TY.No i tak kochahna Beti.... musimy z tym wytrzymac ... niesttey... lekarz powiedział mi, ze wysoko mam brzuch i jest ucisk na żólądek a przy drugiej ciązy brzuch tak szybko nie opada tylko dopiero przed samym porodem tak więc nie ma za bardzo na co liczyc.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość