Cześć dziewczynki !!!!!!!!
Ja również miałam problem z tt, ale naszczęście miałam zajęcie. Byłam u lekarza i ze wszytkich moich obiawów śmiał się, zachowujesz się jak kobieta w 9 miesiącu ciąży, nawet mu się udało. Zapytałam się o wagę dziecka i powiedział około 6 funtów to będzie 2900g, i zaraz po tym mówi i wyślemy cię na UZG czwartek czy piatek najlepszy, tak mnie się zapytał bo natychmias złapał za słuchawke i umawiał mnie osobiści, ciekawe co to znaczy?? Cesarke bo dzidzia za duża dla mnie !!!!!!
Dowiemy się za pare godzin.
Jeszcze musze wam się pożalić na mojej pasierbicy mamę, MAŁPA, dzisiaj powinniśmy mieć małą i mój mąż dzwoni i mówi jej że przyjedzie o 14 po nią bo jdziemy ogladać dzidzie i wiecie co matka ta okropna jędza zaszantażowała dziecko, że jej nie widuje wogóle i że ta godzina zmieni wiele w tym że ona będzie za nią za dużo tęsknić, a ta jędza od 4 tygodnia prawie wogóle dziecka nie widziała bo była u babci przez 2 tygodnie non stop i wogóle jej nie widziała a potem była na obozie a ona pracuje popołudniami !!!!!!!!!!!! Ale jestem wściekła
Moja pasierbica jest załamana !!!!!!!
[ Dodano: 2007-08-16, 16:20 ]Linka Ha 1981 razem sobie poczekamy !!!!
Beata 84 czekamyy na wieści od ciebie co i jak??
Martuunia 1 ty to jestes szczęściata ja chciała bym tak sobie pochodzić, a ja nawet w sklepie nie mogę załatwić nic bo padam po 30 minutach.
Yvone Ale ci się trafił super lekarz !!!!
Swabsia dzięki za wieści, co u ciebie ??