Hejo!
Do pracy dziś na 13 A Maksio śpi od rana, kiedy ja mu chciałam więcej uwagi poświęcić Piorę i sprzątam, żeby zdąrzyć.
Nocka też fatalna, co chwila się Młody budził, jak posmarowałam dziąsełka zasnął natychmiast na 2 godziny bez żadnej pobudki Dziś na noc podam coś mocniejszego- niech się bidula wyśpi!
Ja z mięskiem jeszcze troszkę poczekam, póki co oswoiliśmy się z warzywkami Też zacznę od króliczka.
markotka, fajnie, że mąż jeszcze troszkę zostaje. A paka ciuszków na pewno się przyda. Ja ciągle coś od teściówki dostaje- ostatnio wysłałą paczkę, a tam takie wielkie dresy na 18m albo 2 lata, ogromna kurtka na 2 lata i tej wielkości ciuszki, a ona się mnie pyta czy dobre Mówię, że może na przyszłą zimę na pewno A ona, że na wiosnę tą kurtkę na pewno założę, bo dzieci tak szybko rosną- hehe a jak przyłożyłam ją do Maksia jest prawie tak długa jak on . Ehhhh
Nowa, ja kupiłam kaszkę manną z Bobovity- pierwszą dawkę mamy już za sobą- jest ok
Emilia, biedna Tosinka Ja mam kurteczkę jesienną póki co, zakłądam do tego spodnie, a pod spodnie rajstopki. Kombinezon mam na zimę, więc jeszcze nie zakładam, żeby nie przegrzać go. Spacerujemy długo- Maksio raczej przesypia cały spacer!