Przyszłam szybciutko, bo moji mężczyźni gipsuja dalej pokoik, dziewczyna moja śpi jak na razie więc spoczko ...
No rewelacja..nic tylko pozazdrościćJa jestem od niedzieli na Dolnym Sląsku w ośrodku SPA i się relaksuje.

Ania O ranusku! Jeszcze przed narodzinami Wojtusia nie wiedziała bym co czujesz, ale teraz jak już mam własne dzieci to na samą myśl o czymś tak strasznym, co przytrafić się może dzieciakom przechodza mnie ciary i oblewa miny pot... Dobrze, że nic się Monisi nie stało, dzięki Bogu

No to duże dzieciąteczko ..moje to takie kruszynki

Ja też nie mogłam wiejśc ostatnio na TT..
Luluśka Zdrowiej szybciutenko, zgrabna nózeczka niech się leczy szybko- oby nic powaznego nie było i Filipek nich tez się kuruje... !
qunick

Dorcia

Oczywiście powodzenia na egzaminach!
anilewe Ej kochana gdzie jesteś ??? Jak się czujesz, jak szkrabeczki: jeden w brzuszku a drugi hasajacy sobie

Kajunia A jak Wasze staranka?
Hekkate A ty kobieto gdzioe sie podziewasz??? Haloooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!! Co tam u WaSs
ellepati Karolas ma nam ogłosić dobrą nowinę?! Aż mi dech zapiera z niecierliwości ..zazdroszczę, że możecie się tak spotkykać ... !
Zabezpieczenie po porodzie Powoli się przymierzam do antykoncepcji ... Ale ja już sama nie wiem czego mam się uczepić ... Dla mnie sprawa przyjmowania Komusi Świętej to istotna rzecz a widomo, że kościół się w tym nie zgadza, a na z drugiej strony nie chce znów dzidziusia mieć przez co najmniej 6 lat więc co ..mam się nie kochać ????? A jakoś przestałam wierzyć w naturlane metody ... Poza tym szukam czegoś przy czym się da karmić cycuszkiem ... Po porodzie z Wojtusiem brałam te tabletki dla kobiet karmiacych ale po nich ciagle krwawiłam

A to fotoski:
Tak moje dzieci śpią:
WOJTUŚ (wczoraj):

MARTUSIA (wczoraj):

BABCIA KĄPIE MARTUSIĘ:

MALUTKA W SZPITALU JESZCZE NA SALI PORODOWEJ: