witajcie

nie odzywalam sie przez kilka dni i widze, ze rozne negatywne wiadomosci sie nagromadzily

pozostaje zyczyc wszystkim mausiom i ich malenstwom duzo zdrowka i wytrwalosci
mnie od kilku dni mecza bole glowy, moze to od tej jesiennej pogody

i od kilku dni mam wysypke - najpierw pojawila sie na piersiach i pomiedzy nimi, pozniej wyskoczylo kilka krostek na dekolcie, udach i ze 3 na brzuchu. Krosteczki sa malutkie, ale swedza

przypuszczam, ze to na tle hormonalnym, bo uczulenie wykluczam - nie wlaczylam niczego nowego do jadlospisu, nie kupilam innego proszku do prania ani innych kosmetykow... juz nawet jakas masc z apteki wyprobowalam (taka lagodna, dozwolona dla

), ale nic nie dala. Mam nadzieje, ze nie bedzie sie dalej rozszerzac, a za tydzien mam spotkanie z polozna, to sie z nia skonsultuje.
Gardlo zaczyna mnie bolec, okropny czas przeziebien nadszedl

wyplukalabym woda z sola, ale nigdy mi to jeszcze nie pomoglo, a jest ohydne, wiec musze poszukac innego sposobu walki z przeziebieniem w ciazy.
Dzisiaj oddali nam 2 sprawdziany - z literatury i polityki i przyznaje, ze jestem bardzo pozytywnie zaskoczona swoimi ocenami. A z samego rana pisalismy z historii. Jeszcze pojutrze piszemy z niemieckiego i bedzie spokoj na kilka tygodni

Bedzie mozna sie skupic na niuni

a teraz tak fajnie szaleje, brzuchol sie tak fajnie rusza jak dzidzia mamie z kopa zasunie