to samoże mam tyłozgięcie lekkie a na dodatek długą szyjkę macicy co utrudnia zajście w ciąże
jestem w podobnej sytuacji. Staramy się już 14 cykl. Chodzę od gina do gina każdy mówi że jest wszystko ok i że się trzeba starać. Ostatnio robiłam hormony tak sama z siebie. okazało się że prolaktyne mam bardzo podwyższoną. Zadaje sobie pytanie dlaczego żaden z tych lekarzy nie zlecił mi hormonów i nie zrobił badań? od 2 miesięcy biorę castagnus. Słyszałam że w niektórych przypadkach efekty widać po miesiącu. Szczerze to miałam trochę nadzieję że się w tym miesiącu uda.... niestety @ przyszedł w niedziele. W środę idę do kolejnego lekarza. Mam nadzieję że tym razem na jakiegoś normalnego trafie...malutkaniunia88, na pewno Wam się uda :) a robiliście badania? Niektórzy poprostu czasami kończą na jakiś czas starania i wtedy w ciąże zachodzą niespodziewanie... trzymam za Was kciuki :)
jestem w podobnej sytuacji. Wiem co przeżywasz. Staramy się już 14 cykl. Chodzę od gina do gina każdy mówi że jest wszystko ok i że się trzeba starać. Ostatnio robiłam hormony tak sama z siebie. okazało się że prolaktyne mam bardzo podwyższoną. Zadaje sobie pytanie dlaczego żaden z tych lekarzy nie zlecił mi hormonów i nie zrobił badań? od 2 miesięcy biorę castagnus. Słyszałam że w niektórych przypadkach efekty widać po miesiącu. Szczerze to miałam trochę nadzieję że się w tym miesiącu uda.... niestety @ przyszedł w niedziele. W środę idę do kolejnego lekarza. Mam nadzieję że tym razem na jakiegoś normalnego trafie...Wiem łatwo sie mówi,że doczekamy,ale ja już czekam tak długo,praktycznie po ostatniej nieudanej ciay tylko to trzymało mnie przy zdrowych zmysłach ,że jeszcze zajde w ciąże,niestety do dzis nic,powoli zaczynam to bardzo przeżywac,i nie da sie do końca wyluzowac i zapomniec jak sie czegoś pragnie,rok temu zabrano mi coś co kochałam nad zycie,i na pocieszenie nie dostałam nic,tylko zmartwienia,,,,,mówie wam mam dosyc.
Ja zazywalam przez 3 miesiace na wlasna reke. Zaszlam w ciaze ale nie jestem pewna czy przez castagnus. Co fakt mialam nieregularne cykle, a przez castagnus jeszcze bardziej wydluzylam i plamilam przed @ i po @. Dziwne Moze faktycznie cos w tym jest??? Ale na pewno efektu nie ma po miesiacu.od 2 miesięcy biorę castagnus. Słyszałam że w niektórych przypadkach efekty widać po miesiącu.
Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 1 gość