wIKO MA SPODZIECTWO I WNĘTROSTWO OBUSTRONNE
Trzymam kciuki, aby operacja udala sie pomyślnie.
A CZEMU WSZYSTKICH NA NFZ NIE MOZESZ ZROBIC
Po moich przejsciach postanowiłam poszukac dobrego specjalisty od poronień w Warszawie, bo niestety u nas w małej mieścinie nie ma takich fachowców. Leczę się prywatnie i jak dostanę skierowanie na badania to równiez muszę wykonywać prywatnie, a dostałam całą listę i policzyłam, że wybulę z 500 zł. Tak więc poszłam jeszcze do ginekologa na NFZ u siebie i poprosiłam o skierowanie na badania i dostałam tylko na cześć, bo pani doktor stwierdziła, że tych innych nie obejmują procedury i nie moze mi dac na nie skierowania. Ale i tak byłam szczęśliwa, że dostałam chociaz na część.
Ale tak do konca to nie może być tak pięknie, bo na wynik CMV muszę poczekać aż dwa tygodnie

i wizyte mam za 2 tygodnie. Mam nadzieję, że zdążę odebrać. Z kolei wyniku badania na wirusa HIV to mi nie wydadzą tylko osobiscie przekazują lekarzowi do przychodni. Och nasza kochana służba zdrowia.

. Ttak więc znowu musze udac się do lekarza na NFZ, żeby odebrać wynik aby go móc pokazać tam gdzie lecze sie prywatnie. Obawiam sie tylko, że mi go wogóle nie wydadzą, bo stwierdzą, że powinien być w karcie. Dobrze, że jestem na zwolnieniu i mam czas na łażenie po lekarzach
[ Dodano: 2010-04-14, 10:40 ]
gorzej bedzie z moja waga przy takim moim apetycie
Nie martw się-zgubisz przy karmieniu.
jak tylko wsiedliśmy do samochodu na dworcu w Poznaniu od razu obie zasnęły - ciężki to był dzień dla nich
I tak byly dzielne. A co tu się dziwić taka długa podróż to padły jak muchy.