to muszę dzisiaj zagłosować, bo ja myślałam, że ogólnie tylko jeden głos można oddać![]()

my w ogóle ani fridy ani gruszki nie używaliśmy/nie używamy przy dziewczynkachKrzysiu od czasu choroby na widok fridy od razu wrzeszczy![]()

to muszę dzisiaj zagłosować, bo ja myślałam, że ogólnie tylko jeden głos można oddać![]()
my w ogóle ani fridy ani gruszki nie używaliśmy/nie używamy przy dziewczynkachKrzysiu od czasu choroby na widok fridy od razu wrzeszczy![]()
Nie, on chciał bo stypendium było super-2 lata, opłacone wszystko (bilety, mieszkanie, książki, komputer, pensja, badania) ale zgodę musiał wyrazić profesor w Polsce (bo Francuz to zaproponował) i ten tu się nie zgodził (na złość temu z Francji).i zrezygnował pewnie?Mój D miał jechać do Francji na stypendium w cyklu 6 m-cy tam, 6 w Polsce.
Bo to nie smak drapie tylko substancja-ibuprofen.Nurofen truskawkowy tez tak w gardlo drapie, jak sprobowalam to z 15 min sie krztusilam
Ja też.No a 2 listopada wybieram sie na podpis do UP
No i puść chłopa samego do sklepumy mamy 4+, bo mąż nie zauważył + obok 4, ale jakoś wielkie nie sąNo i od dziś pieluchy 4![]()
ja używam fridy po każdej kąpieli, bo Krzysiowi baboki siedzą głęboko i tylko tak je mogę wyciągnąć.tyle co jest coś w nosku na brzegach to patyczkiem wyciagnę,reszta spływa bo wodzie morskiej
te z paracetamolem też drapią?Bo to nie smak drapie tylko substancja-ibuprofen
a to małpa jednaTłumaczył się w szpitalu, że pani w aptece go oszukała
to on na złość twojemu w ten sposób zrobił a nie Francuzowiale zgodę musiał wyrazić profesor w Polsce (bo Francuz to zaproponował) i ten tu się nie zgodził (na złość temu z Francji).
panadol jest bardzo łagodny w smakute z paracetamolem też drapią?
to tak jak mój,dlatego wolę sama kupić albo jechać z nim na zakupymoj jak jedzie na zakupy to potem jeszcze dwadziescia razy dzwoni do mnie i pyta![]()
Chociaż masz troszkę czasu dla siebie!Dwidek spi zazawyczaj dwa razy w ciagu dnia, przed południem i po południu tak godzine do połtorej.
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość