Justyna moe dla kuby byłoby to dobre???Gosia zaraz będę szukała przez internet szkoły we Wrocławiu-byle blisko myślę, że to dobra sprawa... fajnie, że wam się podoba
Najśmieszniejsze jest to, że kiedy się siedzi ze znajomymi i o czymś się rozmawia a my czujemy jak maluszek się rusza.. i nasi rozmówcy nie zdają sobie nawet z tego sprawy, że my akurat w danym momencie czujemy Jego ruchy.. to takie niesamowite.wiecie tak sie przyzwyczaiłam do tego nowego gatunku kopania-bo na każdym etapie jest troszkę inaczej, teraz sie rozpycha i wszędzie czuję jakąś kończynę i mnie tak smyra cały czasże chyba będzie mi tego brakowało... to taka integralna część mojego życia
ClaudiaA tak w ogóle ciekawa jestem jak masz na imięMoże nam zdradzisz?
![]()
![]()
Claudia
tylko i wyłącznie ze względu na to myślę o szkole rodzenia-jeśli o mnie chodzi to bym się absolutnie obyła bez tego
strasznie to drogieu nas średni koszt to 300-350zł
Zaczęłam wyszywac na prześcieradełkach imię mojej Córeczki...Już nie ma że się wycofam od tej decyzji
na moje nieszczęście przyplątało się co innego hemoroidy ,normalnie załamka i nie wiem co z tym zrobić
No to super!!Zaczęłam wyszywac na prześcieradełkach imię mojej Córeczki...Już nie ma że się wycofam od tej decyzji
Ja tez tylko ze wzgledu na mojego Piotrka, przede wszytskim ,zeby sie przygotowal psychicznie do porodu, bo planujemy rodzinny porod i .... widze ze juz pierwsze pozytywne efekty sa! Jesli chodzi o mnie ja tez bym sie obyla bez szkoly, chociaz po wczorajszym wykladzie juz wiem napewno ze zrobie lewatywe.Fintifluszka napisał/a:
tylko i wyłącznie ze względu na to myślę o szkole rodzenia-jeśli o mnie chodzi to bym się absolutnie obyła bez tego
No drogo, u nas tyle kosztuja szkoly tzw. weekendowe - idziesz 1 lub 2 weekendy i masz z glowy! A takie normalne sa tansze.Fintifluszka napisał/a:
u nas średni koszt to 300-350zł
strasznie to drogie![]()
Dziewczyny wspolczuje WAM, mnie jeszcze jak narazie nie dopadlo to cholerstwo.Monia witaj w klubieJa z tym walczę od momentu jak byłam w ciąży z Patrykiem.Pod koniec ciąży mi wyszły a po porodzie się nasiliły. Teraz tez zaczynam miec juz problem i az sie boje co to bęzie po porodzie
Przy następnej wizycie zapytam sie lekarza co robić, może jakies czopki albo maść
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Majestic-12 [Bot] i 1 gość