Kurde! Jak cos sie dzieje, to akurat mi TT szwankuje... Normalnie nie wiem od czego zaczac. Moze na poczatek gratulacje
Gosiu, Eve, Ewasiek :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
Ciesze sie strasznie
Mamo Zuzi zabije Cie!! Dostalam Twojego smska jak akurat bylam w sklepie, wiedzialam ze na pewno sie ktos rozdwoil, ale nie domyslalam sie kto... Lecialam z zakupami do domku tak ze malo orla nie wywinelam przed samymi drzwiami, a dysze do tej pory!
No to ja dzis meza wykorzystalam, na zakupach bylam, wiec spacer zaliczony, porzadnie sie zmeczylam porzadkami, za chwile wezme sie za mycie okna a potem jeszcze walne kilka lyczkow wina... ciekawe czy pomoze?? Bo normalnie pozazdroscilam dziewczynom ze maja juz swoje malenstwa przy sobie!!
A i ja sie chcialam o cos zapytac czy pakujecie do torby ubranie na wyjscie ze szpitala, bo ja kurcze nie wiem co zrobic? W nic normalnego sie pewno nie zmieszcze, a ciazowego tez nic nie zapakuje bo przeciez musze w czyms chodzic... A mam schiza ze akurat wszystko bedzie w praniu jak pojde do szpitala