oj bidulkiCzesc dziewczyny ja jestem po ciężkiej nocy moja Julka jest chora.Całą noc wymiotowała ma stan podgoraczkowy no i nic jeszcze nie jadla.Jutro ma bal w przedszkolu tak sie biedactwo cieszylo i nici z balu.Dotego wszystkiego ma katar i caly czas lezy.
Marcia koniecznie daj znać po wizyciekoło 14.00, 14.30 ide do gina z wynikami zobaczymy co to bedzie!
Mariola to rzeczywiście nie ciekawie tylko kochana uważaj na siebie,żebyś Ty czekoś nie złapałaCzesc dziewczyny ja jestem po ciężkiej nocy moja Julka jest chora.Całą noc wymiotowała ma stan podgoraczkowy no i nic jeszcze nie jadla.Jutro ma bal w przedszkolu tak sie biedactwo cieszylo i nici z balu.Dotego wszystkiego ma katar i caly czas lezy.
Za to małe lańsko heheCześć kochane!!!!! Ostatnio Was bardzo zaniedbałam, przepraszam...
Po to tu jesteśmy .Zobaczysz,ze wszystko samo przyjdzie i napewno bedziemy wiedziały co i jak robić z maluchami.Fajnie,że twoja mama Tobie pomaga w wyprawceSorki, że Was tak zamęczam, ale musiałam się komuś wyżalić...
Czekamy na wiesci i tylko pozytywne maja byckoło 14.00, 14.30 ide do gina z wynikami zobaczymy co to bedzie!
Dokladnie! Po to tu jestesmy, zeby sluchac i pomogac sobie wzajemnie!!misia85 napisał/a:
Sorki, że Was tak zamęczam, ale musiałam się komuś wyżalić...
Po to tu jesteśmy .Zobaczysz,ze wszystko samo przyjdzie i napewno bedziemy wiedziały co i jak robić z maluchami.
Moj ostatnio tez ma dosyc czesto czasami nawet 2-3 razy dziennieA jak często wasz maluszek ma czkawkę? Bo mnie aż to czasem niepokoi, wieczoram ostatnio go straszna czkawica złapała i teraz znowu maa ja niewiem jak mam mu pomóc, straszna ta bezradność
bo po prostu bardzo mało będzie nam wolnoCiąge nieświadomie gotuje to co później nie wolno!
strasznie łapczywe te nasze maluchy, tak chcą szybko te wody płodowe wypićMoj ostatnio tez ma dosyc czesto czasami nawet 2-3 razy dziennie
marcia_pod napisał/a:
koło 14.00, 14.30 ide do gina z wynikami zobaczymy co to bedzie!
Marcia koniecznie daj znać po wizycie
No niestety dziewczynki.marcia_pod napisał/a:
koło 14.00, 14.30 ide do gina z wynikami zobaczymy co to bedzie!
Czekamy na wiesci i tylko pozytywne maja byc![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość