witajcie
wisienka24 sliczne fotki !!!
pruedence czytam twoje listy z zapartym tchem i domylam sie co czujesz ale teraz bedzie juz tylko lepiej, nawe sie nie obejzysz i bedziecie razem pozdrawiamy bardzo goraco
yvone widzisz juz troche lepiej ze spaniem, u mnie tez czasem ona miewa humorki i wyje czasem nie wiem czemu a mi sie wydaje ze ma po prostu takie swoje kaprysy, napewno sie ulozy
My bylysmy z moja Amlcia na masazach dzisiaj, bylo bardzo przyjemnie, byly jeszcze trzy mamusie z dzidziami i pani ktora nas uczyla masowac malenstwa. Moja Amelcia byla najmlodsza ale wagowo dorownywala chlopczykowi 4 miesiecznemu, juz nie mowie o wlosach, wygladala przy tych dzidziusiach jakby ona miala ze 4 miesiace :)
Kupilam jej z mezem wczoraj sukieneczke do chrztu, z bolerkiem czapeczka, majtaskami i do tego buciki, ubralam ja na probe, wygladala jak smiesznie zwlaszcza w tej czapce przypominajacej czepek :) wybralam rozmiar 6-12 miesiecy ale juz sie martwie ze jak za duzo przybierze na wadze moze byc ciezko
ale mysle ze to bedzie stroj na jeden raz wiec moze damy rade. Poza tym na razie nie narzekam, spi w nocy, w dzien jest zywa, akurat teraz spi ale bylysmy duzo na dworze wiec moze ja to umeczylo. Poza tym kupilam jej kurteczke i ogrodniczki takie sliczne rozowiotkie na 6 miesiecy ale sa akurat i wyglada w nich super, a zmienia sie kazdego dnia, coraz czesciej usmiech, wczoraj dalam jej taka grzechotke do reki to byla taka zadowolona....
Tyle narazie, calujemy was mocno i wasze dzidzie