Agnieś81 pisze:kilolek, czy to pierwsze usg?
tak no właśnie są takie terminy u nas. A płatne nie kosztuje jak u Janiolka 45 zł tylko 100! Ale pediatra uznała, że nie musimy iść prywatnie, bo jej zdaniem nic się nie dzieje więc możemy poczekać.
Chyba jednak nie ominie mnie noszenie dziecka w związku z tymi cholernymi ząbkami. Drugi dzień nosimy go na zmianę. Nie dajemy rady, bo jesteśmy zupełnie nie przyzwyczajeni. Jakby się człowiek od początku wprawiał w noszeniu jak jeszcze ważył np 3 kg to by było spoko. A tak nagle nosić cały dzień te 6300g to problem. Aż się boję jutra o to będzie jak zostanę sama. Chyba jednak będę musiała kupić chustę. Rozglądałam się dziś na allegro i jestem w szoku ile jest rodzai tych chust. Jak się rozglądałam w ciąży to były 2 rodzaje! A Wy jaką byście mi poleciły? Tylko niezbyt skomplikowaną, bo nie jestem pewna czy ogarnę te wszystkie wiązania. Szczerze mówiąc to myślałam o takiej torbie ale teraz już nie jestem pewna. Doradźcie coś zwolenniczki chust.
Ika, co się dzieje? Gdzie ty się podziewasz? Mam nadzieję, że wszystko w porządku z synkiem.
Janiolek i Lenka, będziemy trzymać z Kubalą kciuaksy.