No Mamcia GRATULACJE!! kurcze ja też chciałąbym mieć tak to wszystko poorganizowane żeby muc na nauke jezyka chodzić.. ale niestety nie da rady z moją pravą i dzieciątkiem:(... Mamcia czemu Ty zawsze podajesz ceny w zł? ja o już rachubę tracę czy Ty w tej Danii siedziesz czy w Polsce!
Dziwczyny co za zaineteresowanie moim pilotem haha dzięki;) no ja juz dawno o nim nie myslę nie jest tego wart!
dzisiaj miałam zdupiony dzień w pracy no ale teraz 4 dni wolnego;)
Frydza ładne włoski ładne:) ja eż się nad ciemnymi zastanawiam takie ciemnhy popiel bym chciała jak myślicie?
No Alineczk mężuś 1 klasa
Monii a kupujesz już coś dla maleństwa? ja to od początku szalałam;)
Nat mi też się nie chce sprząać i nie robie tgo i już haha;) ale szczerze to bardziej mam pałera jak jestem sama z dzieckiem niż jak jest mama wtedy to mi się wogóle nie chce...
[ Dodano: 2007-10-02, 20:17 ]
Mamciu zapomniałąm Ci napisać o mojej cc ot,órz to była planowana bo też nie chciałam naturalnego i zadowoloa jestem bardzo, w sumie poród zaczął się sam w drodze na cc bo miałam mieć 1 grudnia ale zadzwoniłam do dr że na bank nie dotrzymam i urodzę przed tymterminem i go błgałam zeby mnie przyjał wcześniej haha a aon myslał ze pierwor,dka panikuje i powiedział żebym przyjechałą 29 to sobie te 2 dni poleżę w klinice a tu na badaniu pi przyjeździe wyszło ze mam juz rozwarcie i krwawienie haha i szybciorem na sale;) znieczulenie miałąm okołooponowe nic nie polało jak je podawali jak je miałam to czułam takie odrętwienie na ciele czujesz dotyk al nie czujesz bólu dziwne uczucie ale skuteczne;) po 5 min od przyjścia lekarzy wyciagneli Kornelka takiego maluślkiego zwinietego w kłebek i czarniutkiego haha i pielęgniarka z przejęcia zapomniała mi go pokazać i chciaała go zabrać na mierzenie ale ja na szczeście lekarz zawrócił;) potem mnie 30 min czyścili i zszywali a Kornel był z babcią i na obserwacji i był jedynym dzieckiem któr lerzało w dyzurce i zamias się drzeć to oczy miał szeroko otwarte i oglądał wszystko dookoła;) jak mnie do sali przywieźli to juz go miałam przy sobie i tylko na pierwszą noc mi go wzieli na parę h a tak to miałam go vccały czas ze sobą, jak znieczulenie mija to boli podbrzusze podczas podnoszenia się i kładzenia na łóżko ale myślę ze to z bólami porodowymi pestka no i o jakieś 3 dni jest, najgorzej jest 1 raz wstać i przejść się oj ciężko;) ale po 5 dniach już po tesco na zakupy śmignełami było oki;) tgo dnia co jest zabieg jesteś zacewnikowana wiec nie musisz się martwić o chodzenie do wc nawet nie możesz bo leżeć trzeba
co byś jeszze chciała wiedzieć kochana?
aha blizna już prawie iewidoczna podejrzewam że za rok nic widać nie będzie wszystko się od razy ładnie zagoiło szwy ściagają po tygodniu bezboleśnie jednym ruchem trwa to ze 2 sekundy;)