Co do cesarki to u nas w szpitalu tylko 2 ginekologów ma taką specjalizację,że mogą robić.
Koleżanka miała prowadzącego gina co nie może wykonywać cc i jak jej robili to ciął ją inny,a prowadzący był przy tym,bo akurat była na dyżurze. Więc musisz się dopytać jak to jest z tym Twoim lekarzem.
magda1614, super synuś waży

Powodzenia w nauce

Wielkie

Dobrusia, oj współczuje. Trzymam kciuki,żeby Ci szybko poszło z tymi projektami

serniczka, ja też spać nie mogłam i miałam wejść na forum po 1 ale jakoś już mi się komputera nie chciało włączać

Całe szczęście,że córcia spałą dziś długo i wstałyśmy dopiero o 10

tabogucka, super,że jeszcze tylko 2 tygodnie

Myślałam,że u nas jest porażka z lekarzami ale widzę,że u Was nie lepiej

Musisz się wygrzać dobrze to może trochę pomoże albo nasmarować się jakąś maścią rozgrzewającą na noc

A co do glukozy to najpierw dają dietkę, jeśli się nie unormuje cukier na diecie i dalej będzie wysoki to insulinę dają.
A robią chociaż przed porodem usg,żeby wiedzieć mniej więcej jaką ma dziecko wagę ??

NowaSejana, fajnie,że udaje Ci się zaglądać do nas

A co do ruchów to nasza dzidzia ma główkę na dole a ja czuje ruchy wszędzie

Gwona nie ma się co stresować. Na pewno jest wszystko w porządku z córcią i pewnie każą Ci powtórzyć wynik. Jeśli dalej taki będzie to skierują Cię do diabetologa i pewnie ustali Ci dietkę i będziesz musiała mierzyć cukier po posiłkach,żeby sprawdzić po czym Ci mocno skacze i czego lepiej unikać. Będzie dobrze, nic się nie martw.
Trzymamy mocno kciuki za wizytę!! Daj koniecznie znać jak wrócisz.
Dziewczyny,a jak jest z czkawka u Waszych maluszków ?? Ja to czuję czasem z 10 razy na dobę

A co do pogody to u nas też beznadziejna. Niby ciepło,bo 6 stopni jest ale padało całą noc i teraz też pada

A ja stawiam wileki