Emma
Maniak forumowy
Maniak forumowy

12 gru 2007, 18:14

słoneczko4 pisze:Tak sie ciesze , badania wyszły ok

super :ico_brawa_01:
słoneczko4 pisze:co do szyjki macicy to jeżeli ból jest taki ciągnący ku dołowi to znaczy ,że może sie czasem szyjka skracać.

no nie koniecznie, Ja bez bólu i spinania a szyjka mi się skróciła.

malgoska
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

12 gru 2007, 18:38

...
Ostatnio zmieniony 27 mar 2009, 21:07 przez malgoska, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 gru 2007, 19:01

sloneczkosuper ze wszystko oki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja jeszcze nie wiem co bede miala moja dzidzia jest wstydliwa i uparta i nie chce pokazac co tam kryje :ico_haha_02: co do imion to mi sie dalej oliwka podoba ale moje chlopy co dzien wymyslaja jakies inne imiona i sama nie wiem na czym przystaniemy :ico_olaboga: malgoska, wspolczuje dentysty ja jak poszlam to teraz mnie caly czas dziasla bola a wczesniej bylo oki :ico_zly:

asika82
4000 - letni staruszek

12 gru 2007, 20:43

Słoneczko gratuluje dobrych wyników! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Teraz bedziesz już tylko szczesliwą :ico_ciezarowka: . Wiedziałam, że bedzie wszystko ok bo na kwietniówkach nie ma prawa sie dziać nic złego. :-D Moj marek sam nie wie kiedy przyjedzie ale ja mu nie daruje i musi być przed porodem. musi poczuć jak jego syn kopie jeszcze w brzuszku! strasznie mi sie chce już do niego, zaczynam miec takie nostalgiczne dni i sobie popłakuje, że go nie ma. Biedny nawet nie może przytulić brzuszka i sam mówi, że jak widzi zdjecia to nie chce mu sie wierzyć, że to ja tak wygladam.

Awatar użytkownika
eVe80
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

12 gru 2007, 21:35

Witajcie kochane
sloneczko4 super, że badania wyszły ok. To najważniejsze, teraz należy cieszyć się i czekać na Święta.
asika82 pisze:Biedny nawet nie może przytulić brzuszka i sam mówi, że jak widzi zdjecia to nie chce mu sie wierzyć, że to ja tak wygladam.

hehe no na pewno to dla niego szok, że tak szybko czas mija i nasze dzieciaczki tak szybko rosną :-D :-D :-D

myszka_ ja za bardzo nie znam sklepów dla maluszków w okolicach Katowic, wiem tylko o jednym "ene, due, rabe" ponoć jest duży, ale dokładny adres to na necie musicie znaleźć bo myśmy tam nie byli. Ale ten sklep ma swoją stronkę więc możesz pooglądać. My jeździmy po Sosnowcu (Plejada - market) i Katowicach na Trzy Stawy (market, zaraz przy drodze szybkiego ruchu jak się na Kraków jedzie).

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 gru 2007, 21:48

myszka to przyjedz do krakowa i razem polazimy po sklepach i poszukamy czegos fajnego a pozniej meza z fura przywieziesz po zakupki :-D
asika82, zdaje sobie sprawe jak bardzo tesknicie za soba ale juz nie dugo i bedziecie razem w trojeczke ,napewno w swieta sie zobaczycie i dojrzysz wtedy te iskierki szczescia w jego oczach ktore zaiskrza jak przemowi do brzusia i dostanie kopniaka zobaczysz :ico_haha_02: trzymaj sie i nie daj sie tesknocie nie jestes sama jestes z dzidzia :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

12 gru 2007, 22:07

Witajcie słoneczka,
Słoneczko super, że wyniki są dobre, teraz nic tylko cieszyc się i czekac na święta :ico_brawa_01:

asika82 pisze:Biedny nawet nie może przytulić brzuszka i sam mówi, że jak widzi zdjecia to nie chce mu sie wierzyć, że to ja tak wygladam.

no domyślam się, że Wam bardzo cięzko, ciąża to okres który się przeżywa razem i na pewno boli to, że jesteście tak daleko od siebie... ale zobaczysz już niedługo, dasz radę :ico_pocieszyciel:

eVe
Ja też nie znam takich sklepów, w sumie wcześniej nie były mi potrzebne...
My też jeździmy do plejady i do 3 Stawów, w Kato studiowałam więc znam je dośc dobrze, ale niestety nie wiem gdzie są jakieś wózkowe sklepiki :ico_oczko:
ale chyba na Kraków jak się wybierzemy to wystaczy... (może mężu szwagra namówi z siostrą żeby z nami pojeździli, bo on z Kraka to mu się będzie łatwiej po nim poruszać, bo ja nie cierpię Krakowa jako kierowca, bo jest kijowo oznakowany i źle mi się tak jeździ - tak niepewnie)..

[ Dodano: 2007-12-12, 21:08 ]
edit53 pisze:myszka to przyjedz do krakowa i razem polazimy po sklepach i poszukamy czegos fajnego a pozniej meza z fura przywieziesz po zakupki :-D

nie ma sprawy możemy się ugadac, razem zawsze raźniej, ale mój męzu nie ma prawojazdy, to ja go woże a nie odwrotnie :-D
Ostatnio zmieniony 12 gru 2007, 22:18 przez Myszka_, łącznie zmieniany 1 raz.

asika82
4000 - letni staruszek

12 gru 2007, 22:08

edit53 pisze:napewno w swieta sie zobaczycie
właśnie nie zobaczymy sie w :ico_placzek: świeta. odechciewa mi sie tych świąt, już sie na nie nie ciesze.

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 gru 2007, 22:23

asika82, to juz pewne???nie trac nadzieji ,zobaczysz ze zrobi ci niespodzianke :ico_haha_02:
Myszka_, to wpadaj i pojezdzimy albo pochodzimy po sklepach drozszych i tanszych jakich bedziesz chciala :ico_haha_02: u nas na tandecie jest podobno hurtownia dziecieca i tam sa super rzeczy tez musze tam skoczyc i zobaczyc co i jak :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

12 gru 2007, 22:30

asika82, trzymaj się kochana, jesteśmy z Wami - pamiętaj na pewno nie jesteś sama i musisz byc dzielna, bo maluszek czuje to co Ty i jemu też smutno jak mamusi smutno...
przesyłam przytulaski dla Ciebie Obrazek

[ Dodano: 2007-12-12, 21:32 ]
edit53 pisze:Myszka_, to wpadaj i pojezdzimy albo pochodzimy po sklepach drozszych i tanszych jakich bedziesz chciala :ico_haha_02: u nas na tandecie jest podobno hurtownia dziecieca i tam sa super rzeczy tez musze tam skoczyc i zobaczyc co i jak :ico_oczko:

no to pewnie, że przyjadę, to obadaj tą Tandetę i daj znac czy warto o nią zahaczyc :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”