no hejka...
dzieki za komplementy....te dla Mayi oczywiscie.....no i tez chce powiedziec ze kochane jestescie a tak na marginesie i w tajemnicy Wam powiem ze wlasciwie juz nie mam tu innych kolezanek niz WY...kontakty sie pourywaly a Wy zawsze jestescie choc tak daleko
Mala spi...a ja pochlaniam kanapeczki i zapijam mleczkiem....
Massumi..dawaj foty a ja 3 mam kciukasy za Miloszka!
Zborra...w sprawie lekow niestety nie pomoge..nie znam sie i jeszcze nic malej nie podawalam...choc dzis tez bylo 6 kup...zadne biegnące...ale ilosc niepodobna do niej...juz tak 3 dzien...ale pije normalnie wiec nie panikje...wpadamy ze skrajnosci w skrajnosc z tymi kupami....
Gosia A...winko powiadasz...ale mam ochote na jakies slodziutkie....mmmm....
Kulka...no nareszcie jestes.....widzisz-nie ma odpoczynku od tt!!!!zaraz Cie musial ktos pogonic!!
Powiem Wam cos...postanowilam od dzis robic brzuszki...bo chyba mi sie falda brzuszna powiekszyla

no i musze cos z tym zrobic bo wszedzie w miare chuda jestem ale brzuszek z daleka widac....a ciagle w czarnym chodzic to glupota...no a z kolei na ciezarna tez nie chce wygladac...bo taki brzucholek to w 4-5 miesiacu mialam...jak stoje to troche wciagam ale jak usiade to koszmar....glupio mi w miejscach publicznych siadac normalnie......................ale w podsumowaniu powiem ze mi sie straaaasznie nie chce tych brzuszkow robic!i chyba na jutro przeloze....