Awatar użytkownika
żona
Jestem najmądrzejszy na forum!

15 lut 2008, 17:08

lalunia, etam ja mam największe :ico_oczko: :ico_oczko:

Może rzeczywiście to zwykła wydzielina to co masz...ja też mam teraz dużą wydzielinę, ale mnie zdziwiły te kolory o których pisałaś. Co do swędzenia to normalnie sama mam masakre, bo w środe wieczorem maz mnie ogolił na łyso, a ja nigdy tak aż drastycznie nie robiłam i teraz mnie swędzi jak choroba :ico_zly: ale lekarz kazał do porodu sie ogolic ... mówi,ze u nich na oddziale to tamie maszynki są, że lepiej będzie jak sama to zrobie :ico_oczko: :-D hehe ciekawe jak sama jak tam nic nie widać :ico_noniewiem: :ico_oczko:

Anuszka mi położna w szkole rodzenia sprawdzała mleko w 29tc :ico_szoking: troche wycisneła,zeby sprawdzic czy mam... i było! ale byłam zszokowana :ico_szoking: wiec tak jak lalunia pisze to ci nie zaszkodzi. Gorzej z tym lękiem przed karmieniem :ico_noniewiem: nie jestes pewna czy chcesz karmic naturalnie?

lalunia, z tym karmieniem przy ludziach to ja sie w pełni z toba zgadzam! Mój mąż sie stuka w czoło jak mówie,ze nie chce karmic przy ludziach, twierdzi,ze to normalna rzecz i mam nie wymyślac :ico_noniewiem: w szoku jestem, bo myslałam,ze sam sie bedzie buzył jakbym tak cycka przy jego kolegach wyciągneła :ico_oczko: jedno jest pewne, jak tylko będzie możliwość to zabieram małego do innego pokoju i sobie będziemy w ciszy jeść, bo jak sie tak bede denerwowac tym oglądaniem moich cycków to i dziecku sie udzieli :ico_zly:
A najbardziej nie chce karmić przy mojej siostrze... :ico_olaboga: aona do jasnej cholery z nami mieszka i mam wrażenie,ze nie wpadnie na to,ze to jej nie upoważani do siedzenia mi i dziecku na głowie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lut 2008, 17:23

żona, chcę karmić naturalnie, ale się boję. Mam od zawsze lęk przed bólem piersi. Dziwne :ico_olaboga: ale nie gadajmy o tym, będzie dobrze.

Awatar użytkownika
lalunia
Trzy tysiące lat minęło...

15 lut 2008, 17:30

żona a dlaczego siostra z wami mieszka? młodsza czy starsza?

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lut 2008, 17:55

Dziewczyny, siary nie musi być, mówi tak wiele dziewczyn np.

http://www.tik-tak.pl/forum_dla_rodzico ... php?t=1732

Trochę mnie to uspokoilo... :-D

Awatar użytkownika
żona

15 lut 2008, 18:16

Anuszka, no nie musi ci sama wyciekać, nic sie nie bój! U mnie też nic samoczynnie nie wycieka :ico_oczko: ale wiem,ze nie mam pusytch cycorów :ico_oczko:

lalunia, aj bo u mnie to troche skomplikowana sprawa jest :ico_oczko: moi rodzice się wyprowadzili jak byłam w klasie maturalnej i zostałam na mieszkaniu z siostrą, potem wyszłam za mąż, więc wprowadził się mój K. , mieszkamy we troje od ponad półtora roku. Teraz ja i K. kończymy budować nasze gniazdko, dzisiaj byłam tam i mi zamontowali panowie meble kuchenne! Eh no cudo!jestem zachwycona po prostu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: no i za tydzien o tej porze powinno byc wszystko gotowe, ale z razji przyjści na świat dzidziusia poczekamy jeszcze pare tygodni z przeproiwadzką. Tym bardziej,ze mam na piętrze drewnianą podłogę i dzisiaj facet lakietował ją, wiec tam jest mase smrodu teraz i oparów, a zanim to się wszystko wywietrzy.... :ico_olaboga: no wiec bede musiała pare tygodni jeszcze się pomęczyć z siostrą. jest starsza o rok ode mnie a głupia jak but :ico_noniewiem: to nie tylko moja opinia :ico_szoking: no ale cóż....

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lut 2008, 19:17

dziekuje wszystkim za miłe słowa o moim synku wlasnie zjadł z dwóch cyców i spi
tak doczytałam o wadze waszych maluszków w brzuszkach ja dzień przed cesarka mialam usg i wedlug usg mały miał wazyc 3 kg a wazył 2450 wiec usg nigdy nie bedzie dokladne a jeszcze dwa dni po mnie rodzila dziewczyna co lekarz na usg powiedzial ze jej dzieciątko male bedzie bo 2700 a urodził sie 4400 najwiekszy na oddziale i wiecie co nawet nie jekneła :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lut 2008, 19:56

asiab, niesamowite, to co mówisz, nie wiedziałam, że mogą się az tak pomylić! :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
żona

15 lut 2008, 20:29

Anuszka pisze:nie wiedziałam, że mogą się az tak pomylić

ja słyszałam,ze sie moze mylić +/- 400g , ale nie aż tyle :ico_szoking: :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lut 2008, 20:48

no masakra :ico_szoking:

Awatar użytkownika
lalunia
Trzy tysiące lat minęło...

16 lut 2008, 08:49

mały włos dziś w nocy sie nie utopiłam we własnym łóżku ale to tylko ja jestem taka zdolna
wyobraźcie sobie że o 4 nad ranem troche sie wybudziłam ze snu, miałam zapchany nochalek i oddychałam przez usta, wyschło mi w pysku totalnie wszystko, sięgam po butelke wody mineralnej która stałą koło łóżka, odkręcam (nie pamietając ile jest wody w butelce) i przechylam żeby sie napić a tu nagle w ciemnościach hlup na całą twarz, wleciało mi w usta, nos, nie mogłam oddychać :ico_olaboga: jak sie nie zerwałam z wyra do łazienki po ręcznik :ico_olaboga: mało brzucha nie zgubiłam po drodze hihi :ico_haha_01: noo ale jak wcześniej mówiłam zdolniacha jestem :ico_puknij:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”