Dziewczyny,
Jasnie Pani jeszcze rodzi, ma rozwarcie na dwa palce, chceli jej dac kroplówke na wywołanie, ale dziarsko sie trzyma, i na razie chce urodzic bez chemii

okrzyknęli ja juz bohaterem oddziału za ten wyczyn

skurcze troche ją bolą, ale chyba da sie wytrzymac skoro pisze smski

bądźcie zwarte i gotowe-Łucja moze sie pojawic w kazdej chwili!!!
martuchafrost, jak to nie masz sie w co ubrac? a ta tunika ładna ze zdjęć?...wchodzisz jeszcze w nią?

ja pod koniec ciązy to miałam takie ciuchy-wynalazki, coś od kuby cos od taty i mogłam tylko po ogrodzie w tym chodzic, bo inaczej by mnie w takim ubraniu za włóczęgostwo z ulicy zgarnęli
Emilka_M, udanego wieczorku u znajomych, mnie niestety czeka wieczór z Godzillą...czyli Kuby babcią
lucy23, koniecznie daj znac dziewczynom, ze masz skurcze! bo ty tez juz niedlugo nam sie rozdwoisz

jak tam, rodzinka napiera z pytaniami, kiedy urodzisz? przyszla babcia pewnie juz nie moze sie doczekac
gosia888, podejrzewam, ze w mensie już sie popłoch zaczął...obawiają sie konkurencji i to jakiej!!! swoją drogą...to za 9 zł bnabci pieczywo na sniadanie kupuje
Julie no to w razie czego będziemy ciebie nękać o wieści od brzuchatej
Lucy
ja nie wyrobie z ta babcią, jak mnie wkurza, kiedy mi sie wtrąca i te swoje mądrości życiowe sprzedaje

bylo do poludnia dosyc chlodna, bo tak jakos burzowo, mowie do lenusi, ze nie wolno wyjsc na balkon, a baka jej drzwi otwiera i mowi, ze na troszke to mozna wyjsc
wpienia mnie i tyle! oby do poniedzialku!
nasza babcia to tajna broń IV RP!
[ Dodano: 2007-06-16, 19:53 ]
lucy23,

ale laseczki na tej ławce siedzą