matikasia, Milenka super
A co do brzuszka, to w szoku jestem ze taki jeszcze masz, u mnie minely 3 tyg po porodze, ale brzuch w miare plaski, musi siostra mi fotke zrobic to pokaze, wiadomo jeszcze biodra szerkie mam, rece przybite, ale brzuch w miare dobrze wchloniety,
Dobrze ze zakupilas sobie te majtki, zawsze to cos
A moj maz jak twoj, czeka na wizyte na 6 tyg po porodzie i na znak ze juz mozna
Kala ;), oj nie wiem czy to dobry pomysl tak od razu kolejne dziecko, miedzy Mią a Nathanem jest niecale 1,5 roku ronicy, dla mnie to i tak malo, bo Nathan jeszcze z pieluch nie wyszedl, tylko ze Mia to u nas była miła wpadka, ale dobre to było ze Nathan mi już sam chodził, lepiej jak dzidzia juz chodzi i wtedy robić nastepne, bo tak chodzic w ciazy i jeszcze miec zaczynajace chodzic dziecko to masakra, a nigdy sie nie przewidzi jak sie bedzie czulo, no wiesz to ty bedziesz te 9 miesiecy nosic a potem chowac , wiec rob to co ty uwazasz za najlepsze dla ciebie i twojego organizmu, bo organizm tez musi dojsc do siebie.
U mnie wczoraj była kolezanka i kupiła małej tablice rejestracyjna na wozek i imieniem i data urodzenia, super jest ,
A dzis kolejna kolezanka ma przyjsc, normlanie od piatku dzien dzien goscie, ale narazie przerwa po tych dzisiejszych
Ja oczywiscie sama od 15 z trojeczka dzieci, bo maz ma na 2 zmiane, mama w Polsce , najgorsze to chyba te szykowanie sie do wyjsc na dwor zeby odebrac Milana z przedszkola, choc wyobrazalam sobie to gorzej, a jednak tak zle nie jest
Oby tak dalej