ja ruskie też uwielbiam za to z serem nie znoszę bleeeeee fuuuuu...
Właśnie zrobiłam kolacyjkę dzisiaj kanapeczki do wyboru z 3 rodzajem wędlin mianowicie skład podstawowy bułeczka, masełko, zielona sałata, ogórek kiszony, pomidor, szczypiorek, zółty ser wędliny: gulasz angielski, wiejska kiełbasa, przysmak męża czyli kiełbasa szynkowa lekko podsuszana proszę się częstować napój gorąca herbatka lipton Yellow Lebel z cytrynką i odrobiną cukru

w ogóle dzisiaj to mam napady jedzenia normalnie jak bulimiczka

ostatnio ciągle mi się chce jeść a jak nie lubiłam wiejskiej i kiszonego ogórka tak teraz jem codziennie pół laski wiejskiej z kiszonym i musztardą

no cóż chyba jak baleron będę wyglądać
Kurde mała tak dzisiaj mnei kopie ze aż boli

ja nie wiem co ona tam wyprawia ale 2 razy to aż podskoczyłam bo tak mnie zabolało mówię jej ze mamusi nie można bić ale ona to nic z tego sobie nie robi...

będzie urwis z niej już to czuję ale wole żywiołowe dziecko niż takie które trzeba namawiać do odezwania isę i zabawy a kuzynka ma właśnie taką Julkę kótra tylko na kolanka i wiecznie smutna a u mnine w rodzinie to same harpagany ale do okiełznania

dzisiaj w końcu zobaczyłam moją bratanicę śmiać mi się chciało bo widziała we mnie swojego tatę i nawet powiedziała do mnie tata

a nie wiem gdzie ja podobna z nim jestem ale się wkurzyłam na bratową bo umówiłyśmy się na 14 a o 14:50 już musiałam iść bo ona się ze swoją siostrą umówiła na 15:30

więc jak już dziecko się oswoiło to musiałam iść do domu... ( Olivka w czerwcu 2 latka będzie miec)
Mad zdjecia naprawdę superanckie

aż nie do uwierzenia ze samemu można zrobić takie zdjęcia. Lustrzankę macie czy zwykły kompaktowy aparat?