diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

10 kwie 2007, 19:48

Maggie pisze: jestem juz tak padnięta ze nie daje rady.
Jestem coś ostatnio do d.......................... nie radzę sobie

I wlasnie zmeczenie przez Ciebie przemawia :ico_nienie: prosze sie nie zalamywac !
Maggie jestem pewna,ze radzisz sobie doskonale ( cos mam wrazenie,ze wiele od siebie wymagasz,a moze surowo siebie oceniasz ...)
wszak nikt nie powiedzial,ze bedzie lekko :ico_noniewiem:
uszy do gory! zobaczysz , po jakims czasie ocenisz to sytuacje bardziej trafnie ... bedziesz z siebie i meza dumna,a o zmeczeniu zapomnisz ... nabierzesz sil!

Marne pocieszenie,ale u nas takze nie jest kolorowo :
Kourosh wciaz jest ze mna, gdyz D. sam pracuje w domu i to niekiedy do pozna w nocy :ico_olaboga: Misiu zabkuje,wiec duzo marudzi i placze i marudzi i placze ... ja juz chyba stracilam kontakt z rzeczywistoscia,bo wydaje mi sie to norma ...

Zobaczysz , bedzie dobrze!

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

10 kwie 2007, 21:00

iza i diem, dzięki dziewczynki za wsparcie...czy ja wiem czy od siebie wiele wymagam...chyba naprawdę jestem juz bardzo zmęczona, chciałabym odpocząć i choć przez chwile nie myślęc i nie martwić sie o nic, ale to nie mozliwe :ico_noniewiem:
a jeszcze ten okres odcycowania jest dla mnie koszmarnie trudny ...
Mam ogromna nadzieje ze dzisiaj w nocy bnędzie choć troszkę lepiej...a może ja n ie jestem przyzwyczajona do tych nocnych pobudek :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
iwonap
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

10 kwie 2007, 21:44

maggie dasz rade zobaczysz tak jak zdiewczyny mowia moze faktycznie za duzo wymagasz ....wiesz jak malemu wychodzily zabki to tez juz mialam dosc i tylko szukalam kiedy sie wybija bo wiedzialam ze zaraz po tym bedzie spokoj my poprostu chcemy wszystko na "juz " ale nie zawsze sie tak da .....maggus ja cie rozumiem ostatnio tez juz nie wyrabiam ....maly przestal przesypiac nocki i co noc o 2 w nocy jest jazda i zcasami do 4 wiem ze w porownamiu do ciebie to prawie pikus ale ja tez ju sie przyzwyczailam do sapania w nocy/.....a w dzien maly spi ostatnio tylko pol godz ...i caly czas zywy ...szlaeje po calej chacie a ja oczy musze miec dookola glowy .....ale i tak jestem szczesliwa ze nie placze i nie marudzi i najwazniejszer ze jest zdrowy.....bo pamietaj maggie inni maja gorzej....a tez daja rade.....
moj babelek znalazl nowa zabawe .....podnosi sie w lozeczku stoi puszcza sie obiema raczkami i bach leci na dupsko .....a ja mam serce w gardle bo boje sie ze glowa uderzy w szczebelki :ico_olaboga: a ten maly paskud sie chichra

maggie jakbys mogla to napisz mi maila bo stracilam twoj adres to zmianie kompa :ico_wstydzioch:
co do wloskow to zawsze mialam krotkie i tez przeszlam etap buntu bardzo intensywnie ...bo ja sobie kochane sama wlosy scinlalam na jezyka i bylo suuuuper ...to byly czasy oczywiescie wszystkie odcienir czerwonosci i brazow na moje glowie byly ....a teraz tez mam krotkie i czasami tez sobie cos sama podetne :) bo ja uwielbiam taki artystyczny nielad .....hihihi ale staram sie zapuszczac .......ale wychodzi tylko do ......pierwszego sciecia ....hihihi
buziaki dfla was i wszystkich slodkich dzieciaczkow

diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

10 kwie 2007, 22:05

Maggie pisze:naprawdę jestem juz bardzo zmęczona, chciałabym odpocząć i choć przez chwile nie myślęc i nie martwić sie o nic, ale to nie mozliwe

ja tez tak chce , dokladnie tak :ico_sorki: :524:
Maggie pisze:Mam ogromna nadzieje ze dzisiaj w nocy bnędzie choć troszkę lepiej...
trzymamy kciuki :ico_brawa_01:

a tak na marginesie : uwielbiam to Antosiowe foto :ico_haha_02: maly figlarz :ico_oczko:
iwonap pisze:a w dzien maly spi ostatnio tylko pol godz
podobnie i moj niuniek :ico_olaboga: ... z rozmachem do 60 min :-D

ciekawe jak tam Aginka po dniu pracy ? :ico_noniewiem: czy bylo :514: ???

[ Dodano: 2007-04-10 ]
ledwo posta napisalam i juz sie zbudzil moj niedzwiedz ... :ico_noniewiem:

dobrej nocy :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 kwie 2007, 07:38

diem, :502: był i to nawet obustronny :ico_oczko:
ale dziś zanosi się na to że szefa nie będzie .... przynajmniej takie mamy donosy .... :-)

[ Dodano: 2007-04-11 ]
A tak wogóle to DZIEŃ DOBRY .... :ico_buziaczki_big:

o jejku - dziś mój bratanek i chrześniak zarazem ma urodziny - kończy 7 lat .... muszę mu coś kupic .... hm... ale co ?? :ico_noniewiem:
A tak wogóle to[glow=darkred] [size=200]POBUDKA!!!!![/size][/glow]

No gdzie się podziewacie ?????

Awatar użytkownika
kaola
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

11 kwie 2007, 07:50

hej Aginka :ico_haha_01:

[ Dodano: 11-04-2007 ]
ja mam niesamowite szczęście pospać ostatnio - Nicli się coś poprzestawiało :ico_smiechbig:
i daje mamusi pospać :-D

Aginka pisze:muszę mu coś kupic .... hm... ale co ??

może puzzle ???

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 kwie 2007, 07:54

kaola, Wielka Bużka ... dla NIcoli też ....
Moje dzieci wstały o 5:30 ... myslałam ze oszaleję .... ale na całe szczęście mam na 7 do pracy nie na 8 ...

Awatar użytkownika
kaola
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

11 kwie 2007, 08:01

sama nie wiem czy jest lepiej - teoretycznie teraz się wysypiam na maksa :ico_brawa_01: ale wcześniej też nie narzekałam - mogło byc - miałam praktykę prze wstawaniem do pracy - to już przecież za miesiąc :ico_olaboga:
no a teraz się odwyczaję chyba od tego wstawania :ico_oczko:
i na dodatem mała potem nie śpi za bardzo przez cały dzionek - wczoraj ją do sklepów wywiozłam żeby mieć chwilkę czasu (uwielbia siedzieć w wózku sklepowym :-D )
a wcześniej elegancko o 9 i 16 zasypiała na około 2 godz
cóż - nasze dzieciaczki się zmieniają z dnia na dzień - dorastają w końcu :ico_haha_01:

a jeszcze mam nowinkę
u mnie w drewutni :-D
dzika kaczka sobie gniazdko uwiła :ico_szoking: w święta było 6 a wczoraj 8 jajeczek :ico_brawa_01:
ciekawe kiedy małe kaczuszki się pojawią :ico_haha_01: :ico_brawa_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 kwie 2007, 08:10

no ja nie wiem ile czasu się kaczuszki wykluwają ... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kaola
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

11 kwie 2007, 08:10

diem pisze:u nas takze nie jest kolorowo :
Kourosh wciaz jest ze mna, gdyz D. sam pracuje w domu i to niekiedy do pozna w nocy Misiu zabkuje,wiec duzo marudzi i placze i marudzi i placze ... ja juz chyba stracilam kontakt z rzeczywistoscia,bo wydaje mi sie to norma ...

Diem u nas to też norma :ico_smiechbig:
z tym, że moze Nicola jak na razie nie marudzi za bardzo - pewnie będzie razem z zębiskami
pocieszam się, że wszystko jeszcze przedemną :ico_smiechbig:
Nicola najczęściej tatę zza okna podziwia - lub mają chwilkę dla siebie jak przychodzi coś ześć :ico_haha_01:

Ja mam tylko nadzieję, że do czerwca się z tymi największymi pracami wyrobimy i będziemy mieli trochę wspólnych wakacji :ico_haha_02:

iwonap, fajnie Piotruś podskakuje :ico_brawa_01: - ale on jest szybki - jak błyskawica :ico_brawa_01: :ico_szoking: :ico_brawa_01:

Maggie jak tam dzisiaj ???

Aginka, tego rozpieszczania - to ja się boję chyba najbardziej - zwłaszcza przy jednym dzieciątku - oj trudno będzie nie rozpieścić :ico_haha_01:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”