Aniu tez widzialam Twoje zdjecia i wygladasz super, a co do obwodu to sie nie wypowiadam bo ja jeszcze nie jestem w ciazy a chyba mam nawet wiecej, wiec prosze tu bez takich
Moj maz sie pochorowal, we wtore, w srode wzial sobie wolne, i w czwartek, ale w miedzy czasie mnie wzielo na chorobe i troche amelke, ale to bylo to przewidzenia, poza tym bylismy wczoraj odebrac okulary nowe, i nie moge sie do moich przywyczaic, wprawdzie takie same jak mialam tylko inny kolor ale moj maz ma inne i dosc inne szkla niz mial, ale chociaz mamy to z glowy,
polozylam amelke, w lozeczku ladnie spi, dwa dni temu miala straszna noc, goraczke i majaczyla przez sen, troche nam zwymiotowala jak jej dalismy w nocy lekarstwo, wiec siedzielismy z nia, a ona bya taka smieszna, taka zaspana i taka powazna,aha i spadla chyba ze dwa razy ale naszczescie na poduchy ale wczoraj w nocy ladnie spala, zaraz do niej zajrze, wstawilam obiadek i zaraz sie poloze bo ledwo zyje
fajnie macie ze wasze dzieciaczki tyle mowia, moja amelka mowi ale malo i glownie jak sie jej spytam o cos, wiem ze rozumiebardzo duzo, ale tworzy swoje slowa, bardzo duzo spiewa, coz moze zacznie mowic niedlugo