Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

29 wrz 2007, 12:01

Ja mam dzisiaj niestety przypalone bitki.
Zwykle są przepyszne, http://pychotka.pl/przepisy-kulinarne/w ... szone.html
ale ostatnio się z wami zagadałam i przypaliłam doszczętnie.
Trochę je podratowałam, ale i tak są gorzkie.
Mieliśmy je wczoraj skończyć, bo zrobiłam na dwa dni,
ale po ujrzeniu pięknego Kubusia woleliśmy iść na pizze niż wcinać gorzkie bitki .

A oto nasz śliczny Kubuś.
Niestety chyba ma więcej genów mamusi i kiepsko wychodzi na zdjęciach,
bo na monitorze (42 cale!) wyglądał bosko.

Obrazek

Awatar użytkownika
Evik.kp
4000 - letni staruszek

29 wrz 2007, 20:14

kilolek, faktycznie słabo widać ale wierzę na słowo że jest cudny. No i całkiem duży to fakt. To widzę że tylko mój taki malutki 2100 :ico_placzek: ale najważniejszy że zdrowy

ja wpadłam tylko przeczytac co tam u was słychać bo w domu mam odłączony komputer bo remont na całego.
IKA ty kochana uważaj na siebie i wytrzymaj jeszcze trochę. na kiedy umówiłas się na cesarkę??
dziewczyny ile my już kasy wydaliśmy na ten remont :ico_olaboga: masakra a jeszcze chciałam zamówić łóżeczko :ico_noniewiem:

Pozdrowienia dla wszystkich :ico_ciezarowka: trzymajcie dziewczyny nogi mocno ściśnięte i nie rozsypywać mi się za szybko . BUŹKA

mambii82
Mistrz pióra
Mistrz pióra

29 wrz 2007, 20:51

Kilolek a ja tam widzę buźkę. Fakt, że w realu lepiej wygląda, ale i tak jest śliczny :ico_brawa_01:

Wpadłam życzyć miłej nocki.
Mam taki sobie humorek, chłopaki przegrali, Polki teraz też nie za dobrze sobie radzą w meczu o wejście do finału, także postanowiłam położyć się do łóżeczka i już z niego nie wychodzić :ico_noniewiem:

Dobranoc Dziewczyny :-?

Awatar użytkownika
Agata27
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

29 wrz 2007, 20:54

dobranoc :-) ja chyba tez sie poloze bo jest po meczu :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 wrz 2007, 21:51

kilolek, fajny facet :ico_oczko:
Evik.kp, będę uważać :ico_oczko: a tak propos remonto to wiem co to znaczy ale dziś dostałam od męża śliczną komodę i cały czas jak ją tylko skręcił układam w niej ciuszki Wojtucha :ico_oczko: :ico_brawa_01:
mambii82, Agata27, Dobranoc wam :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Agnieś81
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

29 wrz 2007, 22:00

Ika zaciskaj mocno nogi. Wytrzymaj jeszcze trochę.
kilolek, troszkę słabo widać, ale ja też zobaczyłam fajniutką buźkę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
A ja nawet nie wiem ile waży mój skarb :583: Ale z ostatniego usg termin zmienia się na tydzień później niż mam z miesiączki. Tak samo było z Jaśkiem, ale on urodził się trzy dni przed wyznaczonym terminem.
A ten czop to wygląda jak galareta i jest tego dużo. Jak pierwszy raz rodziłam to odszedł mi w sobotę wieczorem a urodziłam w niedzielę po południu. Był bezbarwny z różowymi pasmami.

anetkajur
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

29 wrz 2007, 22:35

cześć dziewczyny ja wpadłam na momencik żeby zoabczyć co u Was nowego i żeby wam przypomnieć żebyscie były grzeczne jutro dla swoich chłopców bo jest jutro "dzień chłopaka" :-D

kilolek, na moim malym monitorku nie widać za dobrze ale już nie długo zoabaczymy Kubusia na normalnym zdjęciu :ico_haha_02:
Ika202, a Ty uważaj na siebie i jeszcze porozmawiaj z Wojtusiem żeby troszke poczekał w brzuszku.
mambii82, Agata27, Dobranoc
Ja też lece do łóżeczka bo starsznie :ico_spanko:. Dziś w nocy słabo spałam więć mam nadzieje że dzis sobie to odbiję.
Pozdrowionka i miłej niedzieli. :597:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2007, 09:40

żebyscie były grzeczne jutro dla swoich chłopców bo jest jutro "dzień chłopaka" :-D
o kurcze nawet nie wiedziałam :ico_wstydzioch:
witam wam kochane moje w niedziele rano i życzę miłej niedzieli :ico_brawa_01: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

30 wrz 2007, 14:19

Oj, a ja wreszcie odpoczywam. Wczoraj całe przedpołudnie sprzątałam.
Potem wpadł teść naprawić cieknący dach i ten kran co go urwałam.
Przy okazaji załapał się na obiad.
Potem byliśmy na ślubie kolegi, ponad godzinę jazdy w jedną stronę - ale się opłacało,
bo był piękny - ten ślub oczywiście.
Malutki, wiejski kościołek, chór i skrzypce, cudo!!! A jaką młoda miała wiązankę :ico_brawa_01: z pomarańczowych kal i jeszcze dużo zielonego czegoś, nie mogłam się przyjrzeć, bo byłam za daleko.
Takie same kwiaty były na samochodzie młodych i samochodach najbliższej rodziny.
A na koniec wypuścili w niebo balony i odjechali pod eskortą harleyowców.
Och, ależ było pięknie.
A dziś od rana po lesie hasałam.
I zbierałam grzybki i wiecie co dziwne? Mimo mojego wielkiego brzuchala nazbierałam dwa razy więcej niż Artek i tata razem
:ico_haha_02: może to takie szczęście :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2007, 16:20

kilolek, no to ciekawie spędzasz weekend :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a ja się męczę całą noc nie spałam i w ogóle cała jestem do ....... :ico_placzek:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”