dobra, ale to już jutro, bo dzisiaj padam. Ubiore malucha i pokarze Wam komedie
jak się w nim w sklepie przewrócił to nie umial wstać
ale powiem Wam, że jakoś w domu wydaje mi się cieńszy niż w sklepie
A nie mówiłam Wam... żyby coś się działo i nie było monotonnie... złożyłam rękę do wrzącego oleju
przedwczoraj. Poparzenie 2go stopnia. Z dwóch palcy i nadgarstka schodzi mi cała skóra, a w najmniejszym palcu ie mam czucia
Juz nie boli (choć na początku bolało potwornie) ale to ponoć nie jest dobry znak
ale generalnie ręką ruszam więc nie jest źle (tak myslę
)
[ Dodano: 2008-11-20, 22:47 ]
A dziewczynki, chciałam Was jeszcze raz serdecznie zaprosaić na
www.benc.pl Forum jest dośc lipne, ale mają genialny pamiętnik - wrrzuca się foty prosto z kompa i one sie pięknie katalogują i archiwizują. Mają historię Wagi, wzrostu, a nawet ząbkowania! Do tego jeszcze książeczkę zdrowia.. A najlepsze jest że nie każdy może te zdjęcia obejrzeć, a tylko te osoby, które zaprosicie. U na się to genialnie sprawdza, bo wszystkie babcie i ciocie wchodzą na benca i wszystko wiiedza na bierząco, a mi zajmuje to naprawdę minimum czasu. No imi tez miło popatrzeć jak się malec zmienia. Jeślli ktoś miałby chęć pooglądać mojego synka to mogę mu wysłać na maila zaproszenie.
Ach, jeszcze zapomniałam napisać, że każdemu dziecku można założyć oosobny pamiętnik, nawet temu jeszcze w brzuchu - do tego jest osobny kalendarz.
To nie reklama
tylko zachęta, bo ja go uwielbiam, a mają mmało użytkowników i nie wiadomo czy długo ppociągnom a ja go uwielbiam