Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

30 wrz 2007, 17:47

Czemu jesteś do ...? bierz no się w garść :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2007, 19:13

kilolek, bo wiesz co tak sie czuję całą noc nie spałam tak mi niedobrze było i duszno :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Agnieś81
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

30 wrz 2007, 19:26

Witajcie :-D
Jak tam niedzielka. Piękna pogoda u nas, ale nawet z niej nie skorzystałam. Najpierw zakupy, potem wizyta u rodzinki, obiad, potem goście...Jestem padnięta :-/ Nie chcę mówić co mam w zlewie, nawet nie chcę myśleć co tam jest :ico_olaboga: I jeszcze duszno mi cały dzień :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

30 wrz 2007, 20:13

Nie chcę mówić co mam w zlewie, nawet nie chcę myśleć co tam jest :ico_olaboga:
Potrafię sobie wyobrazić. Pewnie coś takiego samego jak u mnie.
Strasznie boli mnie dziś kreosłyp po tych wędrówkach po lesie. Leżę i kwiczę. Nic nie mogę zrobić. A dodatkowo dobija mnie fakt, że wczoraj pół dnia sprzątałam, a dziś po tym sprzątaniu nie ma śladu.

mambii82
Mistrz pióra
Mistrz pióra

30 wrz 2007, 22:15

Ja tak na momencik, żeby nie było.
Niedzielka udana, pogoda super, a teraz idę oglądać "gotowe na wszystko".
Dobranoc, buziaki :ico_brawa_01: :ico_spanko: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2007, 22:25

a teraz idę oglądać "gotowe na wszystko".
Też lubi eten film ale mój ogląda Big Brothera to ja sie położę może przestanie mnie krzyż bolec :ico_placzek: i wiecie co nie chce panikować ale coś mi sie chyba sączy co prawda nie mocno ale jednak coś leci tak na oko to 2h i mam mokrą wkładkę co wy o tym myślicie jeżeli do jutra nie przejdzie to pojadę we wtorek do gina :ico_noniewiem: :ico_placzek:

ania25
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

01 paź 2007, 07:28

nie chce panikować ale coś mi sie chyba sączy co prawda nie mocno ale jednak coś leci tak na oko to 2h i mam mokrą wkładkę co wy o tym myślicie jeżeli do jutra nie przejdzie to pojadę we wtorek do gina :ico_noniewiem: :ico_placzek:
ika to moga być wody , jak urodziłam Zuzkę to na pokoju leżała dziewczyna w 7 mieciącu ciąży i też z tego właśnie powodu że jej się wody sączyły, musiała uważacz czy nie zmieniają zabarwienia i zapachu żeby nie doszło do zatrucia ciążowego, normalnie co godzinę wymieniała wkładkę. Wiem że wytrzymała prawie do końca bo jej cc zrobili.
A ty dzisiaj jak, cały czas coś leci?

Ja byłam wczoraj u mamy ze Zuzią i był tam synek mojej siostry bo ona na szkoleniu była, Zuzia 4 latka a Mały 2,5 roku jejku zmęczyłam się jak ich pilnowałam, bawili się grzecznie ale co chwile było co robić, a to nie taka łopatka, a to troszkę wody, tu rączki do mycia, tu bułeczka, deserek itp. na końcu zamknęłam ich w garażu i dostali piłeczke bo nie nadążałam biegać za nimi :-D Zaraz sobie IKE wyobraziłam, jest co robić.

kilolek agnieś81 ja teżmam tyły ze sprzątaniem :ico_olaboga: normalnie mam wrażenie że cały czas jest coś do zrobienia, a tu człowiek coraz wolniejszy. wczoraj jeszcze prałam ostatnie już ubranka, dziś czeka mnie prasowanie słodkich ciuszkow a to lubię bardzo, bo są takie malutkie.
Dziewczyny, a wy macie dużo sweterkow dla Maluszków ? bo ja mam tylko 2 komplety sweterek i spodenki i nie wiem czy to nie za mało?

mambii też bardzo lubie "Gotowe na wszystko" ale wczoraj po tych przebojach padłam o 21.00 i zapomniałam :ico_oczko:

mambii82
Mistrz pióra
Mistrz pióra

01 paź 2007, 08:04

Ika 3maj się cieplutko i jeśli dalej będziesz miałam takie uczucie, że jest tej wydzieliny więcej to dla siebie warto iść do lekarza. Zresztą ja też muszę iść bo od czasu do czasu też mam takie wrażenie, że się coś sączy a upławów zupełnie to nie przypomina, raczej jest to przeźroczyste i bez zapachu. Chyba w tym tyg. wybiorę się na wizytę kontrolną.

ania25 ja mam 2 sweterki, ale za to mam trochę bluz polarowych z kapturkami, do tego też spodnie polarowe i mam dżinsy oraz sztruksy. Mi się wydaje, że wystarczy :ico_oczko:

Jak pomyśle o dzisiejszym dniu to trochę dużo mam do zrobienia jak na poniedziałek. Mąż się uczy do obrony, bo ma jutro, a ja muszę załatwić sprawę z ciastami, napojami itp. Także trochę sobie pojeżdżę, a że ruszam sie jak mucha w smole to pewnie zajmie mi to z pół dnia :ico_noniewiem:
No to dziewczynki życzę miłego dnia :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

01 paź 2007, 10:17

Ika, jeśli ci się nadal sączy to jedź od razu do lekarza. Lpiej dmuchać na zimne.

JA też się wczoraj trochę wystraszyłam, bo wieczorem miałam 3 bolesne skurcze. Całe szczęście szybko przeszły, ale potem pół nocy leżałam, bo czekałam czy nie będzie więcej. To mógł być chyba efekt przytulanka :ico_wstydzioch:(mimo, że minęło od niego kilka godzin) Ponoć macica tak może reagować na skurcze podczas orgazmu późniejszymi skurczami. Także niestety z przytulankiem koniec. Mój mąż co prawda już ponad tydzień temu wprowadził zakaz, ale udało mi się go jakoś zmolestować. Bo ja głupia myślałam, że wystarczy jak od samego seksu się powstrzymamy i jakieś małe przytulanko nie zaszkodzi. Ale wczoraj to myślałam, że już naprawdę rodzę.

Ania25 ja mam tylko 2 bluzy od dresików, później na 62 już mam ich kilka i chyba 2 sweterki. Ale myślę, żę wystarczy. Zanim ja się wybiorę na jakiś spacer to mały już z 56 wyrośnie :ico_haha_02: a w domu mam ciepełko.

Idę zaraz z mamą na zakupy, bo obiecała Kubusiowi kocyk hiszpański i mam z nią iść wzorek wybrać :ico_brawa_01:

ania25
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

01 paź 2007, 10:22

ika jak się czujesz ??? wszystko w porządku ???

kilolek a co to za kocyk "hiszpański"? gruby jakiś? jak kupicie to poproszę o fotki.

mambii trzymamy kciuki za twojego mężuka :ico_brawa_01: obrona to wielki stres i pamięta się go do końca życia.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”