bozena, taki trochę kiepski kombinator, bo zaszkodzil teraz troszkę mnie a przede wszystkim sobie.
Powiedzcie mi tylko, jeżeli jestem zatrudniona w firmie X, i ta frma X ma jakieś zewnętrzne biuro rachunkowe , to mam zwolnienie dostarczać do firmy X a nie do biura, które tylko kieruje je w odpowiednie ręce, prawda?
zwolnienie musi przejść bezpośrednio przez pracodawcę, a nie podwykonawce...?
Bo ten palant oskarżył to biuro o niekompetencję w tym piśmie, co jest nieprawdą.
Gabi, super że zdrowa jesteś:)
tak, potem będę szukać nowej pracy, już moja noga tam nie postanie. zwolnienia będę wysyłać pocztą, nie zamierzam być taka nadgorliwa i wozić osobiście do firmy jak dotychczas.
z tymi prywaciarzami jest masakra też czekam na odpowiedz na skargę którą złożyłam do PIP I ZUS ale też ani widu ani słychu z odpowiedzią a więc współczuję spadlamznieba, bo wiem co to znaczy
a dzidzia zdrowa , ja też , znowu tylko witaminy mam brać , w końcu zobaczyłam jak wygląda , chłopak będzie , jajka odrazu pokazał na wstępie
zdjęć niestety nie mam nie zrobiłam ale wysłała mnnie na jakieś usg chyba to 3d i będę miała zdjęcia