![n :ico_kawa:](./images/smilies/xx_kawa.gif)
Ja tez sie ciesze ze mam to forum bo tez nie mialam pojecia o wprowadzaniu produktow gluteinowych
![n :ico_szoking:](./images/smilies/xx_szoking.gif)
dzis u nas super pogoda w cieniu jest ze trzydziesci stopni
![n :ico_sorki:](./images/smilies/xx_sorki.gif)
Madziorka tak niunka podobna do tatusia
![:-D](./images/smilies/002.gif)
Aga
![n :ico_brawa_01:](./images/smilies/xx_brawa_01.gif)
![n :ico_brawa_01:](./images/smilies/xx_brawa_01.gif)
![:-D](./images/smilies/002.gif)
buzok wracaj do nas szybciutko
![n :ico_oczko:](./images/smilies/xx_oczko.gif)
już jestembuzok wracaj do nas szybciutko
oj szkoda gadać, byłam u lekarza, i zdiagnozował zapalenie gardła i krtani, od wczoraj biorę antybiotyk, a tu zamiast lepiej to jest dużo gorzej, ucho mnie boli, mam gorączkę i niesamowity ból gardła, nie wspomnę o tym, że okropną chrypęzdrowiej szybko i wracaj do nas
to widać jednak, że nie jest tak źle z tymi kaszkami błyskawicznymi, bo ja również kupiłam tylko z firmy Kupiec, i też błyskawicznakupiłam dziś w sklepie kaszke manna błyskawiczną firmy lubella
na szczęście dopadło tylko mnie, no i nie chce puścićMam nadzieje ze dzieciaczki sa zdrowe???
ja też mam taką nadzieję, ponieważ również mamy aktywnie zaplanowany dzieńJutro nie bedzie nas caly dzinek od rana na dzialce mam tylko nadzieje ze pogoda dopisze
Buzok zdrówka!
ja mam drugie i też pierwsze o tym wczesnym wprowadzaniu glutenu słyszęja mam 3 dzieci i jakoś ciemna jestem
super tylko pozazdrośićak koło 18.30 po 19.00 kąpię małą daję jej cyca i śpi do 6.30 więc noce mam cudne
u Ciebie też będzie ładnie zobaczyszale ja wam zazdroszczę tej pogody
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość