a to usg mam zrobić w ciągu dwóch tygodni , a to chodzi o badanie przeziarnistości czy coś takiego , to badanie ma sprawdzić czy są widoczne jakieś wady czy nie w budowie ciałka jak się nie mylę
[ Dodano: 2010-09-16, 10:42 ]
a dzisiaj straszny humorek i wymioty od rana . nawet kawa nie chce pójść
paulinki_2, Tak was podczytuje czasami To usg jest tzw połówkowe sprawdza wymiary dzidzi i serduszko czy faktycznie tak jak pisałas się dobrze rozwija. Nawet płytkę dostaniesz. Wejdz do nas na styczniówki tam wkleiłam fotki z 4d i 3d usg zobaczysz jak to wyglaąda.
[ Dodano: 2010-09-16, 12:08 ]
No i Dla synalka jak dasz na imię?
[ Dodano: 2010-09-16, 12:09 ] aniawlkp86, A jak się czuje nasza majóweczka? Jakies objawy?
hmmm super to ja juz dzwonie i się umawiam na termin bo juz się nie mogę doczekać będe mogła w końcu pogladać małego dokładnie a nie chwilkę jego jajka
już ide podglądać zdjęcia
dzieki za gratulacje jeszcze raz
a jak dam na imię no raczej przy Przemku pozostanę ale ostatnio zaczyna mi się podobać Brajan (Braian) ale za bardzo takie wyszukane a więc raczej Przemek
pytałam się dzidzi jak chce mieć na imię i że ma mnie kopnąć jak mu się spodoba no i jak powiedziałam Przemek to tak mnie kopną a jak Brajan to cisza nawet nie drgnął może przypadek może naprawdę słyszał , najwyżej sobie zmieni