ja w Norwegii widzialam takie Durexy NON-LATEX czyli wykonane z czegos innego jak latex, na pewno sa tez takie w Polsce, moze one by sie sprawdzily??
Dominisiu ja już sama nie wiem o co chodzi bo my od zawsze stosowalismy gumki i nie bylo problemu , a to uczulenie objawilo sie dopiero jak Olo sie pojawił
Same blondyny beda rzadzic haha na wrzesniowkach

nie nie ja na święta robię się na kolorek „dzika orchidea” ostatnio taki kolor miałam półtorej roku temu wtedy kiedy zaszłam w ciąży hihi , jeszcze dzis mąz się śmieje że Olus swoje istnienie zawdzięcza temu kolorkowi .
wg szwedzkiego kalendarza rozwoju dziecko w dniu spkonczonych 5 miesiecy powinno umiec przewracac sie na boczki, po miesiacu z plecow na brzuszek a po kolejnym z brzuszka na plecy No to mnie troche pocieszyłaś, dzieki dzieki
Mamo Zuzi
Dominisia świetne fotki , a ta Czarownica całkiem urocza
"Wogole to tak sie zastanawialam co z Ania i Krystiankiem, mam nadzieje ze wszystko jest w porzadku". Ja też własnie o nich mysle bo nadrabiam zaległości w czytaniu a tu ani jednego poscika od ANi
Aniesiai twój filmik super, słodkie te twoje brzdące jak tak oglądam twoje dzieciaczki i mamy Zuzi to wiem ze na jednym u nas nie pozostanie .
Fajnie ze znalazło się miejsce w przedszkolu dla Julci no i najważniejsze że dziecku sie podoba.
Dopiero teraz przeczytałam o drugim zębolku Zuzi , no pięknie, pięknie
Ulamisiula fajna z was rodzinka, a Benio tez kudłaty jak nasz Olus hehe

Czekamy na więcej informacji o synusiu,
"mam pytanie czy Wasze dzieci obracają się z brzuszka na plecki? bo Hania przestała się obracać a śmiga tylko z plecków na brzuszek "
Lalka raczej nie masz się czym martwic , Olkowi jak na razie tylko dwa razy się zdarzyło przewrócic z plecków na brzuszek brzuszek odwrotnie może 3 razy.
I pomyslec ze ja dzis planowałam, wielkie sprzątanie
Musze wykorzystać moment że Olo spi i zmykam cos posprzątać, ale bede zaglądała co jakiś czas. Juz ne zrobie sobie takiej długiej przerwy od TT przyrzekam

bo później to się gubie co u której.
[ Dodano: 2008-03-07, 11:07 ]
A co do reszty spraw to Benek ma tylko jednych dziadków, bo moi sie na niego wypieli zreszta tak samo jak moje rodzeństwo.Nic na siłę.Za to teściowie nadradiaje za całą rodzinke.Czasem zastanawiam sie co zrobić by dali nam trochę od siebie odpoczać, są u nas w kazda sobote lub w niedziele.Ale wiem że chcą dobrze także narazie nic nie mówie.Nawet niedawno teść mnie pochwalił bo stwierdził, że mam swoją wizje wychowania Benka i robie tak jak trzeba
Ulamisiula super że teściowie tak szaleją za wnukiem no i rzeczywiście milutko usłyszeć takie słowa o wychowaniu

Dobrze że Benio ma przynajmniej jednych prawdziwych i kochanych dziadków . Zobaczysz że twoi rodzice jeszcze będą żałować swojego zachowania i wtedy ty będziesz miala radoche jak Benio rozpłacze sie na ich widok, bo jakby nie bylo dla niego to będą przeciez obcy ludzie.
A twoi rodzice mają już wnuki czy Benio jest pierwszy, bo jeśli jest pierwszy to juz tego wogóle nie rozumiem