hej babeczki!
Doris może przez ten antybiotyk i w ogóle spać nie mozesz? ja bym jednak przy tym syropie obstawała! wiesz co...dobry jest supremin...to znaczy, może nie dobry, ale skuteczny!
ja też zacznę szukać takiego placu! ale jak znam życie to najbliższy jakieś 55km od nas...
nocka spoko...obudziłam się o 9.06!!!

Hania chwilę po mnie...obsrana od pępka po plecy!

a ja se wymyśliłam, że na 10do kościoła zdążymy!!! i bieg! J do łazienki, ja ubierałam Hanię, potem on robił śniadanie ja się myłam...i włosy itp...szybko jeść, nakarmić Hankę i biegiem! spóźniliśmy się chyba 5minut.ufffffffffff......ale co moje dziecko dziś wyprawiało, to normalnie do śmiechu warte!!! ja się tak spłakałam ze śmiechu, że szok! biegała po kościele, machała do księdza, poszła między dzieci z 2klas i wszytskim dawała cześć, biegała sama po kościele...a jak J ją wziął na ręce żeby chwilę był spokój i ją zagaduje...Haniu, tatuś ci pokaże, co teraz będzie... a Hania na to- BUBA! heehhe, nauczyliśmy ją że jak się mówi- będzie...to ona mówi buba...no i powiedziała!!! ubaw po pachy!!! a jak ksiądz jadł komunię, to ta na cały kościół...mniam, mniam!!!
w domu zjadła obiad, wypiła mleko i śpi. Jak wstanie to my zjemy i jedziemy.
pisałam Wam, że jej wpycham 2obiadki dziennie...i że przytyła...ale jak zobaczyłam, jak szybko...!!!

ważyłam ją dokładnie 1.09...miała 9600g, a 12.09 już miała 9900!!!!

tyje jak noworodek nie? heheheh
dobra, uciekam na allegro...poszukać jej jakiś ciepły sweterek! i kurteczka taka jeszcze jesienna by się przydała, bo się okazuje, że jedna jest za mała a druga za duża...
miłej niedzieli!!!
[ Dodano: 2008-09-14, 12:16 ]
i jeszcze Wam pokażę, jak moje dziecko się fantastycznie czuje w tańcu!
http://pl.youtube.com/watch?v=uHcH6KBjRQs