a ja ze zmęczenia łapię doły i nie jest fajnie

u mnie to nic nie pomogło,nawet męża molestowałam i nic a nic nie chciało ruszyćJuż coraz wiecej osób zauważa, że nieco obniżył mi się brzuszek Jutro będe myła okna, a potem może sie skuszę na chodzenie po schodach. Kto wie - moze cos z tego wyjdzie
i dziecko musi odpowiednio ssać.Mój Filipek źle ssał na początku i mi strasznie poranił brodawki,jejku jak to bolało,a trzeba było karmic.Wiem, że grunt to prawdłowe przystawienie do piersi
ja mam cenę na opakowaniu 33zł z groszami i tyle niestety właśnie za nią płaciłam. Za wit. D płaciłam niecałe 20złtibby, ale ja płaciłam za wit. K i D 45zł więc witamina K jest taka droga???
u nas sytuacja wygląda podobnie jak u ciebieczy wasi mężowie wstają w nocy do maluszków?? Czy wogóle budzą się jak karmicie ??
trzymam kciuki, żebyście karmiły wszystkie. ja się nastawiłam, że będę karmić, a niestety nie wyszłotibby, będziemy musiały kupić, pod warunkiem, że będziemy karmiły
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość