ja wypiłam kawę inkę, choć miałam ochotę na zwykła.ja mam dzis jakis taki senny dzien,goraca czekolada dla wszystkich
Mój maluszek dziś też taki śpiący, raczej nie zdarzyło mi się poczuc bólu przy kopniakach (widocznie jest delikatny

To zazdroszczę.Mnie moje bobo wprost uwielbia po pęcherzu kopać,a to przecież boli.Mój maluszek dziś też taki śpiący, raczej nie zdarzyło mi się poczuc bólu przy kopniakach (widocznie jest delikatny)
No to faktycznie dość często ta czkawka się trafia.U mnie zazwyczaj rano ma czkawkę,około 10min i spokój.2 razy na dzien to max możliwości czkawkowych mojego bobasa i całe szczęście.,a juz zmora jest czkawka.Kiedys bardzo lubilam to uczucie,ale ona jakos tak dziwnie teraz lezy,ze to uczucie stalo sie dziwne,nie umiem okreslic jakie ,ale nie jest juz tak przyjemne jak wczesniej
No i ona ma czkawke srednio co kilka godzin po 10-15 minut
No tak, skończyło mi się zwolnienie i na razie wróciłam.lilo a ty w pracy??
Maluch się wyspał przez cały dzień a jak ja chciałam spać to zaczął wariowaćhehe mały śpioch.
Też tak miewam, strasznie to dziwne bo niby się strasznie chce a tu parę kropel lecicisnie strasznie, a jak juz dojde do wc, to sie okazuje, ze pecherz jest prawie pusty
no wlasnie, leci sie za zlamanie karku do wc, a tam nicstrasznie to dziwne bo niby się strasznie chce a tu parę kropel leci
A nic się nie chwaliłaś, więc teraz jesteśmy już dwie pracujące :)No tak, skończyło mi się zwolnienie i na razie wróciłam.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość