zdrowi są na pewno, bo w zeszłym tygodniu pisałam do Madzi sms'a i czekali na decyzję o wyjściu, wydaje mi się, że już są w domku.czy juz sa zdrowi i w domku ?
ja jem wszystko gotowane lub pieczone i zajadam słodycze, ostatnio moim uolubionym jest batonik "sernik" z Wawela i czekolada o smaku szarlotki, też z Wawela - pychota , poza tym jem pizzę, tylko bez cebuli i nie codziennie i piję 2 litry wody mineralnej.jakie diety stosujecie???
to mam nadzieje ze zajrzy jak da rade i napisze nam co z chłopcamijest już z chłopcami od paru dni w domku ale nie są do końca zdrowi
kochana jak cos moge zasugerowac to moze tą dietke rozpocznij po swietach bo w święta z dieta to niełatwoBo ja od dzisiaj biorę się porządnie za siebie i mam zamiar stosować dietę 1000 kalorii zobaczymy co z tego wyjdzie.
oby jak najszybciej sie poprawiło juz na dobreMała poprawa jest
to masakra jakas akurat teraz przed świetamiPiekarnik nam się wczoraj zepsuł.
to tez polecam ja tak zawsze wypijam dziennie 2 l wody mineralnej swietnie wypłukuje i wypełnia zoładek co zmniejsza uczucie głodupiję 2 litry wody mineralnej.
bo taka bialutka szpileczka, to przecież już ząbek
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość