Cześć Laseczki
My już wróciliśmy z Polanicy, było super, pojechaliśmy dzisiaj, pogoda nam dopisała, Ula cały czas w wózku na dworze była. Zdjęcia wkleję jutro
Madziarka Twoja Martynka też ma dużo włosków, a obcinałaś jej już?
Co do kaszlania, to Uleńka też odkryła, że tak można i jak chce zwrócić na siebie uwagę, to zaczyna pokaszliwać....
My do pupci stosujemy linomag i właśnie tormentiol, jestem z nich zadowolona, jak do tej pory zawsze mi pomagają
Co to za pieluszki Renia, które tak chwalisz? Gdzie można je kupić i jaka jest ich nazwa? Ja używam Cien z lidla i też jestem z nich bardzo zadowolona
FAjne zdjęcia zamieściłaś, widać, że wszyscy dobrze się bawiliście, Arturek uśmiechnięty, pewnie chciałby taki czołg poprowadzić
kaska28, fajnie, że zaglądnęłaś. Wpadaj częściej i wklej jakieś nowe fotki Nadii
Fintifluszka, super zdjęcia, Gabik z dziadkiem bardzo zadowolony, a twój tata, jak na dziadka, to całkiem młodo wygląda Musiałaś się nieźle zdenerwować tą sytuacją z Gabikiem, ale myślę, że Twoja mama niecelowo Go drapnęła... pewnie też się bardzo tym zdenerwowała.
A ja dzisiaj wypatrzyłam u Uli na dole drugiego ząbka, powoli wychodzi, na razie jest jeszcze schowany, ale myślę, że lada dzień się wybije
To tyle na dzisiaj, teraz kompu kompu i luuuuuuuulu, jestem baaardzo zmęczona...
Buziaki i spokojnej nocki.