elibell
4000 - letni staruszek

17 lip 2011, 10:27

Doberek :ico_ciezarowka: :ico_tort: za rozpoczęty 8 miesiąc:) Jejuś już bliżej jak dalej:)
Szok :ico_szoking:

Jeszcze 3 tygodnie pracy i na macierzyński, jak się uda to i jakieś jeszcze wycieczki zaliczymy z mężem o ile pogoda nam dopisze, i może w końcu na basen się wybierzemy, się okaże w sumie czy finanse nam na to pozwolą, bo póki co wniosku o macierzyński nie wysłałam, czekam na list od pracodawcy, który to muszę do tego wniosku dołączyć. Już dzwoniłam w piątek, że zaraz miesiąc jak czekam na dokumenty od nich i nadal cisza, boszeee nie lubię czekać, a później co bez kasy zostanę na kilka tygodni nim wniosek rozpatrzą. ale może jutro uda mi się coś dowiedzieć w tym temacie. Najgorsze, że musiałam dać oryginalny dokument wystawiany przez położną, że jestem w ciąży a ja znam możliwości mojej agencji że dokumenty niby wysyłają a nie docierają na dany adres i już się boje, bo położna więcej mi ich nie wystawi:( Panikuje już pewno niepotrzebnie.

Dziś planów brak, jakoś słabo się czuję, mała już na dwór chce wyjść a ja nie czuję się na siłach nawet, już się nie nadaję na plac zabaw z nią i bieganie za nią i pilnowanie by nie spadła z drabinek, eh

Dobra spadam bo marudząca się włącza;)
Miłego dzionka dla Was i dla nas- zoo!!!!
dziękuję i wzajemnie, oby się udał wypad do zoo:)

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

17 lip 2011, 20:27

ona i tak ma lepsze ciuchy niż ja :ico_haha_02:
Ale to chyba coś w tym jest że dla dziecka wolimy kupić lepsze i przyoszczędzić na naszych zakupach.

Awatar użytkownika
inia1985

17 lip 2011, 20:28

Hejka Dziewczyny :-D

Na początek się pochwalę łóżkiem Wiki i moim malunkiem :-D

Obrazek

Obrazek

i już lecę Was doczytać, bo mam zaległości

szkieletorek

17 lip 2011, 20:28

A aa dziewczyny leje mi się z piersi. Najbardziej z prawej .Masakra biustonosz zapaprany, pościel po nocy tak samo , bluzki bez stanika już nie założę bo plamy zostają.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lip 2011, 20:30

oby się udał wypad do zoo:)
udał się, udał!
Mimo,że ludzi tłum i trochę ciepło, ale dałam radę. No pod koniec zwiedzania wymiękłam i na ławce zasiadłam, ale super było!
za rozpoczęty 8 miesiąc:)
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 17-07-2011, 20:33 ]
inia1985, :ico_brawa_01: bardzo ładne łóżeczko :ico_brawa_01: I wszystko wokół!
Zdolna malarka jesteś :ico_szoking: Ja bym się za takie coś nawet nie brała :ico_nienie: :-D
A Zu ma podobne łóżeczko bardzo, tylko jaśniejsze.
A aa dziewczyny leje mi się z piersi.
mleczarnia uruchomiona :ico_brawa_01:

Aaaa... taki news- mamy już tylko dwa imiona na tapecie- Szymek i Maciek.

szkieletorek

17 lip 2011, 20:37

A aa dziewczyny leje mi się z piersi.
mleczarnia uruchomiona :ico_brawa_01:
hehe no tak
Ale to normalne że tak wcześnie ?I czy to ma związek z późniejszym pokarmem ?
I jak sobie radziłyście z tym bo u mnie to bardzo chwilami leci. Kupic mam juz wkładki?

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lip 2011, 20:40

Kupic mam juz wkładki?
pewno tak, dla własnego komfortu.
I to, moim zdaniem, nie ma nic współnego z późniejszym karmieniem.
Mnie ani teraz, ani z Zu w ciąży nic nie ciekło, nawet kropelka, a później byłam mleczarenka na całego :-D

Awatar użytkownika
inia1985

17 lip 2011, 20:44

elibell, ja też nie jestem zwolenniczką spania z dzieckiem, o seksie nie wspominając nawet, bo mam do tego takie samo podejście jak Ty. Fajnie, że tak długo mąż będzie z Tobą po porodzie :ico_sorki:

izabelllla123, fajnie, że już widziałaś Harrego, my jednak nie pójdziemy jutro, bo Wiki nam się rozchorowała. Gorączkuje bidulka, jutro wybieramy się do lekarza

izuś_85, super, że wyniki dobre :ico_brawa_01: a co do kombinezonu, to dalej mam wrażenie, że się nie rozumiemy, ale mniejsza z tym.

Kocura Bura, jak wypad do zoo?

Co do butów, to Wiki nosi profilowane (zalecenie ortopedy), a one tanie nie są - 100 zł i co 2 miesiące trzeba je wymieniać, bo tak szybko nóżka rośnie :ico_oczko: No ale mus to mus

elibell, Ty chyba już jakiś czas temu weszłaś w 8 miesiąc :ico_oczko: ale oczywiście :ico_brawa_01:

Mnie dziś odwiedziły koleżanki ze studiów, ale mi zrobiły niespodziankę :ico_brawa_01:

[ Dodano: 17-07-2011, 20:47 ]
Kocura Bura, fajnie, że wycieczka udana :ico_brawa_01: No i dzięki za mile słowa :-) przyznam się, że dumna jak paw jestem z tej ściany, tyle satysfakcji mi dała :-D Z imion mi się bardziej Maciej podoba :-D był u nas na liście
Mnie ani teraz, ani z Zu w ciąży nic nie ciekło, nawet kropelka, a później byłam mleczarenka na całego :-D
mi też nie ciekło, ale z tą mleczarnią na całego to też szału nie było, ciekawe jak będzie teraz

szkieletorek

17 lip 2011, 20:54

inia pokoik cudny, malunki bo brawa brawa dla ciebie

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lip 2011, 21:16

hej laski :ico_oczko: doczytałam was ale padam na ryjek :/

nie bede chyba zagladać jakiś czas bo chyba wyjęzdzam na pogrzeb wujka, jak co to dam znać później :ico_noniewiem:

trzymajcie sie

Inia zdolna bestia :ico_brawa_01: masz talent :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: ślicznie ci to wyszło :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”