Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!

06 wrz 2007, 20:07

Ulamisiula fajnie tak sobie poslodzic od czasu do czasu :) Az czlowiek wtedy rosnie :) Chociaz ja ostatnio to rosne tylko wszerz :-D Ale wzdluz juz bym nie chciala, 178 wystarczy, a nawet jest za duzo bo w szpilach to strasze ludzi...
wiadomo facet głodny=facet zły.
no znam to...

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 wrz 2007, 20:39

A ja mam nerwa :ico_zly: Dzis wysprzatalam lazienke, nawet kafeli na scianach, tylko nie wanne bo nie daje fizycznie rady sie tak schylic... Polalam cifem, gabke zostawilam w wannie i poprosilas meza aby umyl zanim pojedzie do sklepu aby Zuzia sie mogla wykapac. Ok, zrobil, pojechal, ja wchodze do lazienki i co widze: kafelki zalane, podloga plywa, jeden ze swiezutko wypranych nowych recznikow jak szmata lezy gdzie popadnie..... No cholera by to wziela!!!!! :ico_zly: :ico_placzek: To po co ja sprzatalam jak wszystko na marne? Po co go prosilam o pomoc skoro jego pomoc kosztuje mnie pozniej 2 razy wiecej pracy... Musialam wycierac te kafle, zmyc podloge, powycierac co sie dalo..... No nonono mac!!!! Nie wytrzymam normalnie z nerwow. A palanta dalej nie ma, bo na zakupach spozywczych, ale mu dam jak wroci niech sobie nie mysli.....

sorki, ze sie wyzalilam ale wole to Wam wylac niz sie np na zuzi wyladowac.... :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 wrz 2007, 21:09

Sorki! Mój wózeczek to Adbor Ring- tylko ten na stronce jest na paskach, a ja mam sprężyny (i dlatego wygląda jak ten Baby lux). Trochę lżejszy jest-16 kg.

[ Dodano: 2007-09-06, 21:11 ]
mama_zuzi1980, ja też dziś zagoniłam chłopa do mycia wanny, ale nie powiem- wywiązał się z zadania. A ja się potaplałam!
A teraz siedzę sama, bo M pojechała sobie na próbę...

Awatar użytkownika
Dominisia

06 wrz 2007, 21:57

jego pomoc kosztuje mnie pozniej 2 razy wiecej pracy
oj rozumiem, biadactwo :ico_pocieszyciel: Ja sie juz nauczylam, ze jak prosze Krzyska o pomoc to dokladnie punkt po punkcie musze powiedziec co i jak. Ale ostatnio bardzo sie stara, nie powiem... Roznie to wychodzi ale nie trace cierpliwosci.Wczoraj wylal piwo i mowie mu skocz do garderoby bo tam sa scierki, dla mnie garderoba to pomieszczenie, tam w wiaderku mialam sciery, a on wszedl i wyjal z szafy sciereczke do naczyn i ta scierka przetarl podloge z piwa :-) I jeszcze jak mu zwrocilam uwage to stwierdzil, ze to zaszczyt dla scierki ze mogla w siebie wchlonac ten napoj bogow...

[ Dodano: 2007-09-06, 22:00 ]
Mamo Zuzi opierdzielilas go strasznie?? Kurcze... Nie chcialabym byc na jego miejscu...

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

06 wrz 2007, 22:16

MAMOZUZI to ja cię pocieszę tym, że pomimo że mamy wannę, to mój W. zawsze bierze prysznic w niej i później łazienka wygląda dokładnie tak jak to opisałaś....ale to za każdym razem...tyle,że już mnie nawet nerwy nie biorą z tego powodu :ico_szoking: kurcze do wszystkiego jednak da się przyzwyczaić....tylko później robię mu co chwila takie złośliwe niby dla mnie śmieszne komentarze, taki efekt,że zaczyna po sobie sprzątać jak umie....i tak muszę poprawić z resztą bo mam fiofa na punkcie czystości w łazience, ale co ,lepsze to jak nic :ico_oczko:

ciekawe co u ESKI, nie zameldowała się po doktorku :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

06 wrz 2007, 22:53

Mamo Zuzi żal sie ile masz tylko ochoty,my tu zawsze wysłuchamy tzn.przeczytamy,hehe.
Lalka a gdzie studiowałaś?Nie wiem czy mogę się zapytać?Znalazłaś prace po tych studiach tzn w tej dziedzinie?
Kocura wózeczek podobny do mojego troszku :-) ładniutki.
A co do masowania sutków to ja nie mogę bo mnie mdli od razu :ico_placzek:
Ciekawa jestem co jutro powie mi doktorek :ico_noniewiem: nie wydaje mi sie żeby coś się zmieniło od tygodnia no ale może.Nie wiem czy będę jutro rano ale po wizycie napewno zajrzę do was.
Ja chyba idę już spać,więc dobranoc wszystkim.

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 wrz 2007, 23:12

Mamo Zuzi opierdzielilas go strasznie??
no wlasnie ze nie opierdzielilam, sil mi braklo chyba, bo sie wyplakalam z zalu w poduche i mi agresja minela.... Walnelam tylko pare podtekstow... ale to prawda z chlopami t trzeba tak ze instrukcje im trzeba napisac, drukowanymi literami i jak najprostrszym jezykiem.
Agnieszka, no pocieszylas mnie, ze nie tylko ja tak mam... skad im sie to bierze, no skad??? Mamusie tak wyuczyly czy co? Bo ja od malego wiedzialam ze po sobie sie zostawia porzadek, rowniez w lazience.....

A mnie kluje w kroku, a Nel jezdzi po mnie strasznie, i to tez mnie boli. Nawet w wannie ulgi nie poczulam zbytniej a jeszcze slabo mi sie zrobilo wiec szyblko wyszlam... Kocurka, a wiesz ze mnie tez mdli jak masuje piersi oliwka? co w tym jest?
Dzis sobie tyly wygolilam a jutro boki bo dzis mi juz energii nie starczylo :ico_noniewiem:

Dobrej nocki i do juterka :-)
I dzieki z wsparcie :-)

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

06 wrz 2007, 23:14

:ico_buziaczki_big: dobrej nocki....ja coś nie mogę spać...

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 wrz 2007, 00:25

JA tez niestety nie :(
Bola mnie krzyze tak porodowo, ale nie towarzysza temu za kazdym razem skurcze.... ale i tak sie boje..... nie chce jeszcze rodzic :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: Nel dalej sie wije jak glupia, czy to dziecko ma ADHD?

Zaparzylam sobie meliske, lyknelam Panadol zeby te krzyze nie lupaly , ale i tak juz czuje ten przedsmaczek porodu, przypomnialam sobie jak cudowne sa bole krzyzowe :ico_olaboga: Oby do jutra, bo jakos nie usmiecha mi sie wiesc Zuzie w nocy do kuzynki i wszystkich stawiac na nogach :ico_szoking:

[ Dodano: 2007-09-07, 00:27 ]
Poza tym ja mialam byc ostatnia a nie jedna z pierwszych... :ico_olaboga: nie chce i juz! :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-09-07, 01:00 ]
Chyba mi minelo, ale strachu sie najadlam.... :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

07 wrz 2007, 09:52

Witam z rana,wszystkie jeszcze śpią?
Mamo Zuzi to ja pisałam o tych sutkach,że mnie mdli :-D a nie Kocura :-D
Ja jem śniadanko i zaraz sie ubieram,u nas już tak zimno sie zrobiło,brr..
Jak dostaje jakiegoś smsa to się zastanawiam czy to przypadkiem nie któraś z was się rozdwoiła :-) .Ja w nocy nie miałam żadnych skurczy tylko strasznie mnie bolały biodra :ico_olaboga: i plecy :ico_placzek: i wogóle co chwila się budziłam.
No dziewczynki meldować sie po koleji!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”