Awatar użytkownika
tyna
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

15 mar 2008, 20:21

ja okna mam też jeszcze nie umyte, ale nie żałuję, bo Michał właśnie niedawno kichnął na szybę, a miał banana w buzi :-D niestety wczoraj dostał kataru :ico_olaboga: i noc nieprzespana, bo nosek zatkany :ico_placzek:

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 mar 2008, 20:23

Gabrysiu, nie strasz zimą :ico_chory: ja juz mam dosc tej szarówki...

Lece kąpac maje i jeszcze zajrze :-D

Widze,ze Tynka jest wiec zaraz pewnie cos napisze :-D :-D :-D

[ Dodano: 2008-03-15, 19:23 ]
Juz napisala :-D

[ Dodano: 2008-03-15, 19:25 ]
Martynko buziaczki dla Michalka :ico_buziaczki_big: przez tą pogode w kratke to i wiecej ludzi choruje...

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 mar 2008, 20:45

Maja wykąpana, jeszcze z pół godzinki i poloże ją spac...

Dziewczynki dzis bedzie fajny film o 21.40 "Sposob na tesciową" :-D :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
kasiaa1985
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 mar 2008, 20:57

melduje sie... zabiegana dziś była... całe mieszkanko posprzątałam, okna, firnaki, meble... mam juz koniec .. swiateczne sprzatanie zakonczone.

Julia wczoraj wywineła orła i ma na czole taką zakrwawioną rane.. dosyc brzydko to wyglada, ale naszczescie nie ropieje, bo jest to na główce. a stało to się tak, że zaczeła tańczyć, skakać no i parkietu jej zabrakło, zachaczyła o fotek i o ten fotek sie główką otarła... co to był za lament ! ale już ją nie boli.

Teraz właśnie leży w łóżeczku i płacze bo nie chce spac, a ja już z nog padam ,wiec marze tylko o tym by zasneła :-)

Iwonko widziałam ten film.. świetny jest :-D

ide małą udobruchać

Awatar użytkownika
Ewelina82
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

15 mar 2008, 21:07

Hej dziewczyny!! Moj bombel juz spi wypil kaszke umylismy mu zabki polozylam go do lozeczka pospiewałam i spi. ja dzisiaj tez pracowity dzien zrobilam jzu golabki na jutro i upieklam ciasto piernika zaraz ide przelozyc go dzemem i zrobic polewe i fajrant. POtem prysznic i spac. Jutro wyjezdzamy na kilka dni do moich rodzicow moj tata po nas przyjedzie maly jak uslyszal ze bedziemy jechac samochodem od razu robil brum brum.

Kupilam mu dzisiaj czapeczke wiosenna biala w niebieskiepaseczki z tygryskiem z Kubusia puchatka no nic narazie spadam potem sie pewnie jeeszcze odezwe pa!!!

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 mar 2008, 21:08

Kasia , jestes nareszcie :ico_haha_02:

Biedna Juleczka,musialo ją to bardzo bolec...

Aż nie wierze ale maja juz drugi dzien ladnie mi je, chyba dziala ten probiotyk...

Awatar użytkownika
Ewelina82
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

15 mar 2008, 21:10

iewczyny a ile moj Pawełek dzisiaj zjadl zupke kalafiorowa z dokladka tak wcinal jak nie wiem chyba nadrabia ta chorobe zoladkowa on wogole zawsze wiecej je jak dostaje witaminy teraz daje mu vibovit i zawsze po tym ma ogromny apetyt ale chociaz teraz ma troszke brzuszka bo przez ta biegunke i wymioty to mial az wklesniety no nic ide konczyc to ciasto

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 mar 2008, 21:12

Ewelinko,a ja ciast nie pieke bo u nas jakos sie nie opłaca... kiedys upieklam i wiekszą czesc formy wyrzucilam bo nie mial kto jesc :ico_noniewiem: fakt że ze mnie nie za specjalna kucharka wiec pewnie i to ciasto bylo nie za pyszne :ico_haha_01:

Zawsze jak P.mowi zebym cos upiekla to odpowiadam mu,ze sie nie opłaca i niech jedzie sobie kupic...

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 mar 2008, 21:15

Ewelina82 pisze:zawsze wiecej je jak dostaje witaminy

Chyba cos w tym jest bo ja Mai od kilku dni daje Multi Sanostol i naprawde lepiej je...

P. kupil dzis Mai cos w stylu pianinka na baterie i caly dzien Maja gra a mi uszy juz wiedną :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Ewelina82
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

15 mar 2008, 21:53

ja tez dawalam Pawełkowi multi sanostol i po tym tez mial ogromny apetyt az przestalam mu dawac codziennie bo na okraglo jadl. Ja ugotuje wszystko a ciasta pieke od niedawna kiedys z kazdego nawet najprostrzego potrafilam zrobic zakalec ale teraz juz mi calkiem niezle idzie ja kupilam piernik w proszku i dodalam potrzebne tam rzeczy i upieklam ale jak wyszlo to nie wiem przekonamy sie jutro.

Tak ogolnie to ja tez nie pieke bo tez potem nie ma komu jesc ale jutro przyjezdzaja po nas moi rodzice wiec upieklam cos do kawki chociaz ja kawy nie znosze i nigdy jej nie pilam.

Acha no i musze sie pochwalic ze schudlam calutkie 8 kg :-D :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-03-15, 20:54 ]
a takie pianinko Pawełek dostal na gwiazdke i tez je uwielbia tym bardziej ze sa tam odglosy zwierzatek to juz wogole Kanada

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”