Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

07 wrz 2007, 11:32

Eska i mi dziś raczej nie do rodzenia samopoczucie :ico_szoking: cisza przed burzą? :ico_oczko:
ja też mam postanowienie sprzątania i pomalutku się zabieram :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
paulina1978
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

07 wrz 2007, 11:51

a ja dopiero wstalam :ico_spanko:
jak zobaczylam ktora gidzina to sie przerazilam czy to dzien czy noc bo juz nie wiedzialam czy cos mi umknelo od tego spania :ico_puknij:
teraz ide na jakies sniadanko i pewnie poprasuje ostatnie pieluszki ktore mi zostaly i bede sie nudzic przy tej pogodzie.

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!

07 wrz 2007, 12:42

Dzien dobry, czesc i czolem, Kluski z rosolem :-D
A ja dzis mam super humor! Yupi!!! Wstalam przed 11 i poszlam do sklepu, przy okazji skusilam sie zeby zajrzec ile mam na koncie, bo ostatnio dostalam upomnienie ze za bardzo na minus wjechalam, no i sprawdzam a tam niespodzianka :) Wplynelo becikowe!! Strasznie sie ciesze z tego powodu!!! Objadam sie teraz lodami :-D

Jest cieplutko, sloneczko swieci, od razu czlowiek ma inny nastroj!

Posprztane tak w miare jest, wiec tylko jakies porzadki z grubsza... U nas problem polega na tym ze nie ma kurzu, ani jakiegos takiego ogolnego brudu, ale Krzysiek i ja zreszta tez czasami, nie odkladamy rzeczy na swoje miejsce i robi sie taki rozgardiasz, wiec dzis musze conieco poukladac, bo jutro tata przyjezdza.

Mamo Zuzi jak sie wczoraj zloscilas na swojego chlopka, to przypomniala sie mi scena z takiego filmu... Ogladalam go lata temu i nie pamietam tytulu. Trzy przyjaciolki postanowily ze bez slowa zostawic na kilka dni swoich mezow. Okazalo sie wtedy jak panowie malo wiedza o swoich zonach i tym co one robia w domku... Jeden z nich dowiedzial sie ze zona trenowala w jakims klubie, idzie wiec tam z nadzieja, ze ktos pomoze mu odnalezc ukochana, zajebiscie przystojny trener informuje go ze rzeczywiscie taka kobieta przychodzila na zajecia "body stretching", na co poirytowany maz stwierdza ze to chyba musial byc "body dupcing" :)

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

07 wrz 2007, 12:50

DOMINISIA a ja już miałam was wołać do meldowania się :ico_oczko: gratuluję becikowego :ico_brawa_01:
no ale MAMAZUZI cos dziś się ociąga :ico_noniewiem:

a z tym "body dupcing" to dobre :-D

[ Dodano: 2007-09-07, 12:52 ]
ciekawe kiedy EVE nas odwiedzi :-D :ico_noniewiem: BEZ BRZUSZKA :ico_ciezarowka: :ico_nienie: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 wrz 2007, 13:27

Jestem :) grzecznie sie melduje. U nas pogoda taka piekna, ze siedzialam na laweczce przy placu zabaw i wracac do domku mi sie nie chcialo, a rano byla kolezanka wiec nie mialam jak pisac na forum. Ale wiecie w nocy mialam cykora, nie wiem czemu.... Chyba jeszcze psychicznie gotowa do rodzenia nie jestem ;-)
Mnie dla odroznienia od Was boli wszystko od zoladka w dol, kazdy ruch to jakas tortura, mam wrazenie ze sie moje kosci o stawy rozpadaja na kawalki.... No i nie wiem czy przypadkiem wody mi sie nie sacza powoli, bo mam non stop mokro :ico_wstydzioch: ale moze to tylko uplawy..... :ico_sorki:
Dzis gotuje tylko ziemniaczki a mezu posmazy rybke jak przyjdzie. Wczoraj w nocy tez byl w strachu i obiecalam mu ze juz nie bede jak glupia sprzatac i sie przemeczac bo poznej cierpie jak glupia....

Dominisia dobry tekst :ico_haha_01:

Lalka, trzymam kciuki!!!

Kicia , melduj co u lekarza :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Dominisia

07 wrz 2007, 14:14

No i nie wiem czy przypadkiem wody mi sie nie sacza powoli, bo mam non stop mokro ale moze to tylko uplawy.....
ja dzisiaj mysle o tym samym, bo rano jak wstalam to mialam cale majteczki mokre... Ale nie chce panikowac. Zreszta ja nie mam pojecia jak maja wygladac te wody :ico_olaboga: U mnie to cos takiego bialawego, nie jest do konca przezroczyste... Zobacze wieczorkiem. W sumie nie zaszkodzilo by zeby mi ktos tam zagladnal i ocenil fachowym okiem...

eSKa
4000 - letni staruszek

07 wrz 2007, 14:14

Dominisia to wy nieźle macie z tym becikowym, u nas najpierw trzeba urodzić , potem załatwić dziecku pesel a dopiero potem można wniosek złożyć no i czekać :cry:
Mamo Zuzi poślij troche tej pięknej pogody do Polski bo u nas nic tylko deszcz, deszcz, deszcz i tak od tygodnia już chyba, aż głowa mnie już boli od tego stukania o parapet :ico_olaboga: A ja mam taką ochote na jakis spacerek, ale co to za przyjemność łazić pod parasolem. No i prosze się nie przemęczać :ico_nienie: , bo przecież do 38 tygodnia to ci jeszcze troszke zostało.

Awatar użytkownika
Dominisia

07 wrz 2007, 14:15

No i boje sie ze jak to nie wody, to wezma mnie w szpitalu za wariatke...

[ Dodano: 2007-09-07, 14:18 ]
eSKa no ja bardzo sie ciesze! W sumie dobrze, ze mozna otrzymac pieniazki przed narodzinami bobaska, bo te pieniazki mozna przeznaczyc na wyprawke, a kto by potem myslam o tym zeby szukac lozeczka, kupowac ubranka itd. Zreszta jaka to przyjemnosc chodzic z Malenstwem po sklepach, lepiej wybrac sie do parku.

[ Dodano: 2007-09-07, 14:19 ]
zreszta jakbym chciala kupic wszystko w Norwegii to chyba bym zbankrutowala :) Ja prawie wszystko mam z Polski... A to polskie becikowe, to na co starczy?? Czasami nawet wymarzonego wozka za to kupic nie mozna :ico_olaboga:

eSKa
4000 - letni staruszek

07 wrz 2007, 14:21

Ja na obiadek dziś serwuje kluski na parze z jagodami (sklepowe oczywiście), smacznie, szybko i bez roboty :ico_brawa_01:
Teraz c.d. sprzątania, tak się zastanawiam czy wy też zawsze zaczynacie sprzątać od łazienki?? Bo ja jakos zawsze stamtąd startuje :ico_haha_01: Więc łazienka u mnie już lśni, teraz duży pokój...

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 wrz 2007, 14:23

JA tak mysle z tymi wodami ze nawet jesli to one to niech sie sacza, w nosie to mam.... I tak wody sie caly czas nadprodukowuja, nie ma mozliwosci by przy saczeniu sucho w srodku zostalo. Ja czekam cierpliwie wierzac ze to uplawy a nie wody :-)

Eska, wyslalam sloneczko na poludnie wiec moze dojdzie jakis promyczek i do Ciebie.... :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”