Dzien dobry, czesc i czolem, Kluski z rosolem
A ja dzis mam super humor! Yupi!!! Wstalam przed 11 i poszlam do sklepu, przy okazji skusilam sie zeby zajrzec ile mam na koncie, bo ostatnio dostalam upomnienie ze za bardzo na minus wjechalam, no i sprawdzam a tam niespodzianka :) Wplynelo becikowe!! Strasznie sie ciesze z tego powodu!!! Objadam sie teraz lodami
Jest cieplutko, sloneczko swieci, od razu czlowiek ma inny nastroj!
Posprztane tak w miare jest, wiec tylko jakies porzadki z grubsza... U nas problem polega na tym ze nie ma kurzu, ani jakiegos takiego ogolnego brudu, ale Krzysiek i ja zreszta tez czasami, nie odkladamy rzeczy na swoje miejsce i robi sie taki rozgardiasz, wiec dzis musze conieco poukladac, bo jutro tata przyjezdza.
Mamo Zuzi jak sie wczoraj zloscilas na swojego chlopka, to przypomniala sie mi scena z takiego filmu... Ogladalam go lata temu i nie pamietam tytulu. Trzy przyjaciolki postanowily ze bez slowa zostawic na kilka dni swoich mezow. Okazalo sie wtedy jak panowie malo wiedza o swoich zonach i tym co one robia w domku... Jeden z nich dowiedzial sie ze zona trenowala w jakims klubie, idzie wiec tam z nadzieja, ze ktos pomoze mu odnalezc ukochana, zajebiscie przystojny trener informuje go ze rzeczywiscie taka kobieta przychodzila na zajecia "body stretching", na co poirytowany maz stwierdza ze to chyba musial byc "body dupcing" :)