asia wlasnie tez myslalam o tym termometrze.... widzialam go w kilku gazetach o dzieciach hihi a tutaj maly wybor..albo badziwie albo juz braun za 40f... i sama nie wiem... w polsce taniej wychodzi...
no i ciesze sie ze z mezulkiem juz lepiej... do wieczora pewnie juz calkiem mu przejdzie...
a teraz nasza
kamilka sie zasmutala... hihi ale pewnie mezulek juz wstal i przeprasza ..... czasem po pijaku tak sie zdarza ze konca nie widac..... i chce sie jeszcze i jeszzce... hihi
sama to znam...
ja czesto i duzo imprezowalam.... i bardzo szalalam.... hihi i adas nie potrafil nade mna zapanowac na imprezach.. a nie raz sie zdarzalo, ze np o maly wlos wlosow nie spalilam siweczka, albo przez okno nie wypadlam... itd.... albo po pijaku z wanny wypadlam i plecy sobie porysowalam hihi duzo mi sie przytrafialo... bo ja za bardzo skakalam itd
i teraz robilabym to samo gdyby nie dzidzia oczywiscie.. dla niej wsyzstko!!!! hihi
i ciesze sie, ze jestem juz normalna... hihi adas rowniez!!!! hihi
choc powiedzialam mu, ze jak maluszek sie urodzi to dam mu popalic i niech teraz sie bawi, bo potem bedzie moja kolej.... hihi a co.... hihi
adas tez mial plan w sobote, ze nie poje za duzo,bo on teraz musi byc trzezwy jakby co... a ja sie smialam... i oczywiscie jak sie to skonczylo???? hihi
mowie do niego jak byl pijany.. adas a jak zaczne rodzic... to co??? a on zadowolony ze przeciez pojedzie ze mna... i z jaka odwaga to powiedzial ... hihi
impreza to impreza.. trzeba sie bawic... no teraz to juz bedzie sie oszzcedzal bo juz rzeczywiscie blisko.... hihi
a imprezek juz nie planujemy... chyba ze cos sie samo nakreci....
a pogoda u nas bleee
od tygodnia codziennie pada... oczywiscie nie caly dzien... ale wystarczajaco....zeby dobic!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2007-05-14, 16:17 ]aha mi tez cos puchnie... nogi znaczy sie ... tzn ja nie widze zeby byly spuchniete... wygladaja ok
ale czuje....
jak dluzej posiedze... zwlaszcza w pracy.... i plecy mnie bola rowniez... i jak na razie tyle mi dolega... aha i zgage mam taka delikatna... tyle tlyko ze wiem ze jest hihi ale nie meczy mnie.... na szczescie....
to sobie ponarzekalam
ide zjesc rosol i pedze do banku , i kilku sklepow... hihi
jak dobrze ze poniedzialek juz minal... tzn w pracy.... hihi jeszce 4 dni!!!!!
buziaki papa