Hej dziewczątka!
Ja dziś znowu u mamy, mama chora i na zwolnieniu jest, więc tak nam obydwu raźniej!
no i wykorzystuje mnie bym obiad zrobiła

Właśnie w piekarniku siedzi zapiekanka- taka ala lasagne tyle, że ze zwykłego makaronu świderki, jakoś bardziej mi odpowiada i lepiej się robi!
U nas na szczęście śniegu nie ma

Też mam dość już zimy i z utęsknieniem czekam na wiosnę, oby nastąpiła jak najszybciej!
Wielkanoc w tym roku bardzo późno, my będziemy na ostatnich nogach, a co niektóre już pewnie urodzą
Wiola ja pracuję w firmie telekomunikacyjnej, ale niestety nie jestem teraz na bieżąco, a zawsze informacje do nas docierały która platforma cyfrowa, lub firma kablowa wprowadza jakieś zmiany

W każdym razie o każdej zmianie regulaminu, czy zmianie oferty programowej powinni Was poinformować przynajmniej miesiąc przed wprowadzeniem zmian, taki mają obowiązek! Masz w związku z tym prawo do rezygnacji bez ponoszenia żadnych kar za zerwanie warunków umowy. Jeżeli rezygnować nie chcecie możesz złożyć reklamację finansową, a nawet powinnaś, że nikt Cię nie poinformował o wprowadzonych zmianach.
Czasem warto taką rezygnację złożyć, w każdej takiej firmie jest komórka która nazywa się Antychurn- a zajmuje się ona odzyskiwaniem klientów którzy złożyli rezygnację. Proponują wtedy bardzo atrakcyjne warunki , by klienta zatrzymać

W cyfrowym polsacie też pewnie coś takowego jest
aniawlkp86, a jak tam Twoja sałatka i ciasto?
NOWA, zazdroszczę nowego autka no i bardzo gratuluję

ja ujeżdżam jeszcze Forda Ka, ale po narodzinach Małego też planujemy zmienić mi autko na jakieś większe. Zobaczymy co na to nasze fundusze, budowa domu, to skarbonka , każdy grosz wchłonie i ani tego nie widać