aga216,

nieee, bo jak robię mu mleczko i daje to wypija ze 30ml i pluje, o ile w ogóle da sobie wcisnąć butlę, natomiast herbatki na noc muszę mieć ponad 200ml zrobione, bo Mikołaj jak zasypia musi popić, potem za każdym razem jak się budzi teżInuno a może on głodny tak jest???i płacze......hmhm ????

Gwona,

straszne to jest, że ludzie nie mogą sie pobrać bo nie ma pieniędzy, wszystko powinno być bezpłatnewiecie meczy mnie ze jeszcze nie mamy tego ślubu ;// na takie wieksze nas nie stac puki co chcemy w przyszlym roku takie male zrobic cywilnego nie chcielismy bo pozniej juz pewno o koscielnym bysmy nie pomysleli ehh niech sie juz zacznie układac bo na razie to wszystko pod gorkę jeszcze piec sie popsuł i bedzie tzreba nowy kupic a to tez spory wydateg

Blaneczkadziewczyny mnie na razie nie będzie na forum. mały ma zapalenie krtani. grozi nam szpitalczeka mnie bezsenna noc, nie może oddychać, świszczy mu oddech, nie wiem skąd to się wzięło
mam już dość tych chorób

Też się zastanawiam, czy nie złozyć, ale nie wiem do końca jak to jest, bo to sie składa przychody z zeszłego roku tak??dziewczyny złozylam te papiery do MOPSU o wychowawcze