Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 lis 2009, 12:47

geheimnis, :ico_brawa_01: za 29 tydz.
Ja dziś 31 :)

[ Dodano: 2009-11-02, 15:20 ]
A tutaj cały dzień tak pusto :(
Wracajcie dziewczynki

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lis 2009, 17:47

hejka

u mnie znowu ograniczony dostep do kompa
tak to jest jak mezu w domu :ico_oczko:

ale bylismy tez na zakupach i mam juz zapas proszkow i plynow do prania ciuszkow :ico_oczko:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

02 lis 2009, 17:56

Witam,

właśnie wróciliśmy od moich rodziców. Ehhh szkoda że tak szybko zleciało...

geheimnis gratuluję pierwszych kropelek :ico_brawa_01:
leona bujaczek super! :-) ale pościel mi się nie otwiera
geheimnis fajnie że nie siedziałaś sama :ico_brawa_01: i brawa za już 29 tydzień :-D
Patrycja.le dla Ciebie :ico_urodzinki: za 31

Mąż zostaje jutro w domu (wziął urlop) :ico_brawa_01:
szafka już stoi więc powoli w tym tygodniu zacznę prać, prasować i układać :-D
idę poleniuchować :-)

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 lis 2009, 18:02

geheimnis, :ico_brawa_01: za 29 tydz.
Ja dziś 31 :)
Dzięki i gratki dla Ciebie,no to jutro chyba zaczynasz juz 8 miesiac :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Po ostatniej wizycie w szpitalu (2 już w tej ciąży) postanowiłam że nie będę w nim rodzić bo takich chamskich położnych to w życiu nie widziałam.Nawet jedna z pracownic na oddziale mi odradzała,sama też w nim nie rodziła.Moja ciotka tez w nim pracuje na patologi noworodka i szpital tez odradza ze względu na personel. :ico_olaboga:
Postanowiłam rodzić w szpitalu w którym pracuje mój mężulek,dziś nawet mój m gadał z ordynatorką z oddziału i umówił się z nią że pojawimy się u niej ok w połowie grudnia.
Problem jest tylko taki że w drugiej połowie grudnia oddział ten będzie zamknięty,bo będą go doprowadzać do porządku (czy jakoś tak) No,tyle że ja właśnie wtedy mam odstawić leki podtrzymujące i znając moje szczęście właśnie wtedy zacznę rodzić.Troszkę pesymistyczna ta moja wizja,ale ja zawsze mam takiego właśnie pecha. :ico_placzek: Cholercia no :(

A poza tym to nuuuudy.Siedzę sama w hacjendzie.Troszkę dzisiaj mnie książka wciągnęła i prawie połowę już przeczytałam (172str :ico_olaboga: ) No ale i tak nie mam nic innego do roboty.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lis 2009, 18:08

geheimnis, moze jednak nie zaczniesz rodzic w grudniu :ico_oczko:

ja jeszcze nie wiem ktory szpital wybrac, u mnie w miescie nie ma porodowki to tak czy inaczej bedzie trzeba jechac do ktoregos z sasiednich miast :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-11-02, 17:10 ]
właśnie wróciliśmy od moich rodziców. Ehhh szkoda że tak szybko zleciało...
ja wczoraj dola zlapalam malego, bo bylo spotkanie rodzinne u mojej rodzinki a mnie tam nie bylo :ico_placzek:

pewnie zobacze ich dopiero w lato, bo tak planujemy zrobic chrzciny w PL :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-11-02, 17:15 ]
to dla tych ktore nie mogly zobaczyc poscieli :ico_oczko:
Obrazek

a to moj wczorajszy brzuszek :ico_oczko:
Obrazek

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 lis 2009, 18:27

geheimnis, moze jednak nie zaczniesz rodzic w grudniu :ico_oczko:
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Oby się udało wytrzymać do tego nieszczęsnego stycznia.
pewnie zobacze ich dopiero w lato, bo tak planujemy zrobic chrzciny w PL :ico_noniewiem:
Ja się przyznam,że o chrzcinach wcale nie myślałam jeszcze.Ale będzie trzeba bo rodzina już całkiem się na nas wścieknie,bo ja z mężem mam tylko ślub cywilny.Mnie jakoś nie zależy na chrzcie.Do kościoła nie chodzę i nie mam takiego zamiaru.Nie wiem czy jest sens w ogóle.Choć mój mąż ma chyba troszkę inne zdanie niż ja.
a to moj wczorajszy brzuszek :ico_oczko:
:ico_brawa_01: Brzuchalek pierwsza klasa.
Moja mama chciała mi ostatnio zrobić zdjęcia "artystyczne" brzucha,tylko ona to chyba chciała zrobić akty,bo kazała mi się rozebrać :ico_szoking: Powiedziałam ze mowy nie ma,zwłaszcza że ona swoje foty potem w necie zamieszcza. :ico_puknij:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lis 2009, 19:53

Mnie jakoś nie zależy na chrzcie.Do kościoła nie chodzę i nie mam takiego zamiaru.Nie wiem czy jest sens w ogóle
no wlasnie my tez do kosciola nie chodzimy :ico_noniewiem: ale mysle ze dziecko powinno sie ochrzcic :ico_oczko:
Moja mama chciała mi ostatnio zrobić zdjęcia "artystyczne" brzucha,tylko ona to chyba chciała zrobić akty,bo kazała mi się rozebrać
:ico_haha_01: niezla mamuska :ico_haha_01:

[ Dodano: 2009-11-02, 18:57 ]
moje zakupy allegrowe sa juz u mamuski w domu :ico_szoking: :ico_brawa_01:
ale bym chciala je miec juz u siebie :ico_haha_01: :ico_sorki: :ico_sorki:

lilo

02 lis 2009, 20:12

leona, śliczny brzucholek :ico_brawa_01: Gratuluję 30. tyg. i wszystkim dziewczynom kolejnych :ico_brawa_01:

Co do chrztu - my w sumie mamy chrzestnych wybranych, o uroczystości samej nie myślałam.

Co do pracy - ja sobie też popracuję do połowy grudnia pewnie. No w sumie to lubię to i tyle. Poza tym - ja naprawdę teraz czuję się dużo lepiej niż przez 1. i 2. trymestr :ico_sorki: Pewnie że zdarzają się mdłości, zgada i takie różne ale naprawdę jest i tak dużo lepiej :ico_sorki:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lis 2009, 20:20

Poza tym - ja naprawdę teraz czuję się dużo lepiej niż przez 1. i 2. trymestr
to super ze lepiej sie czujesz
a ty siedzisz przy biurku tak?? wytrzymujesz tyle godz??
bo ja max 2godz posiedze a pozniej ciezko sie ruszyc i zrobic krok :ico_noniewiem:
my w sumie mamy chrzestnych wybranych, o uroczystości samej nie myślałam.
no my tez chrzestnych mamy :ico_oczko:
a co di samych chrzcin to tez zadnych szczegolow, tyle ze chcemy zrobic w PL :ico_oczko:
no i mam nadzieje ze da sie to zalatwic z ksiedzem w ciagu kilku dni :ico_oczko:

lilo

03 lis 2009, 10:11

to super ze lepiej sie czujesz
Się pochwaliłam no i dziś z rana był hafcik :ico_oczko: I ogólnie coś mi słabo było, aż sobie kawę zrobiłam - co prawda pół na pół z mlekiem ale chyba pomogło bo jest lepiej :ico_sorki:
tyle ze chcemy zrobic w PL
Patrz - my też :-D :ico_oczko:
a ty siedzisz przy biurku tak??
Siedzę i nie siedzę - wczoraj byłam z kolegą na budowie w innym mieście i więcej biegałam :ico_oczko: Na razie nie narzekam, nawet jak dłużej siedzę - w sumie co dziwne to bardziej mnie na początku bolał kręgosłup - a przecież to teraz mi brzuch urósł :ico_noniewiem: Dziwny egzemplarz ze mnie :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”