Widze że juz wszystkie rozdwojone

Czasem czytam was bo w koncu moj Kacper tez z maja

ja cały czas karmiłam synka w ten sposób bo miałam tak jak Ty prawie płaskie brodawki.Kapturki to świetna sprawa.Życzę udanych karmień.A co do kupki to masuj jej brzuszek,nic wiecej nie możesz zrobic,póki nie płacze nie jest żle ,no i gazy to dobry znak.Poza tym karmiłaś ja do tej pory mieszanką a one maja to do siebie ,że moga powodowac zaparcia.Teraz tylko trzymaj sie karmienia piersią.Nie ściagaj za duzo tylko tak aby ulzyc jak czujesz,że jest pełno.Za kilka dni nawał pokarmu sie unormuje ,dzieki ssaniu małej.Nie pij specjalnie jak nie potrzebujesz zadnych herbatek dla karmiących i herbatek na kolki bo możesz je w ten sposób wywołać,bo wzmogą perstaltykę jelit dziecka.Moja mama jest połozną i to rada od niej .A mała sliczna choc trzeba przyznać,że duża panna.A jak Twoja waga?? Ile miałaś na porodówce?? a ile ci odeszło zaraz po porodzie??Pozdrawiamnie lapie moich beznadziejnych brodawek wiec kupiłam sobie kapturki i wczoraj 45 min ssała i byla niesamowicie zadowolona
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość