Stanowczo każda kobieta powinna mieć możliwość sprawdzić jak to jest mieć nieskazitelnie zrobiene paznokcie przez 2-3 tygodnie ;) Hybrydy są dość wygodne, a nie trzeba na nie uważać jak przy zwykłych lakierach. Ja polubiłam się z Semilac od pierwszego nałożenia.Lakiery hybrydowe są super :)
Nie może to być wina hybryd. Stosuję od dawna i w czasie przerw, po zdjęciu lakieru stosuję odżywki. Moje paznokcie są mocne, długie i nie mam z nimi problemów. Może to kwestia problemów z witaminami w Twoim przypadku. Ja używam Semilac i jestem zadowolona.A ja stosunkowo niedawno jeszcze się zachwycałam nad nimi, zwłaszcza semilackiem i nie wiem czy przypadkiem nie na tym forum nawet. I efekt teraz mam taki, że moje paznokcie są w opłakanym stanie.
Też mi się tak wydaje. Paradizzo spoko, Golden spoko ale nie można jechac po Semilacu tylko dlatego, ze jednej osobie na tysiąc przeszkadza. Jednej z nas na tysiąc to nawet i się uczulenie np na coś takiego zdarzyć może. To nie wina marki. Nie dogodzi się wszystkim.Nie może to być wina hybryd. Stosuję od dawna i w czasie przerw, po zdjęciu lakieru stosuję odżywki. Moje paznokcie są mocne, długie i nie mam z nimi problemów. Może to kwestia problemów z witaminami w Twoim przypadku. Ja używam Semilac i jestem zadowolona.A ja stosunkowo niedawno jeszcze się zachwycałam nad nimi, zwłaszcza semilackiem i nie wiem czy przypadkiem nie na tym forum nawet. I efekt teraz mam taki, że moje paznokcie są w opłakanym stanie.
Wróć do „Moda, makijaż i fryzury”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość