Ja teraz na chwileczke bo o 9 idziemy do pani doktor na wazenie i mierzenie.
A co do zdmuchiwania swieczek u nas raczej nie ma co na to liczyc bo sama swieczka bedzie pewniej bardziej interesujaca niz dmuchanie

ma katar i to jest masakra bo nawt nie daje sie dotknac do nosa juz wczoraj mi si cos wydawało ze dostanie katar i masz ci los rano sie obudzislismy i co jest katar
 ma katar i to jest masakra bo nawt nie daje sie dotknac do nosa juz wczoraj mi si cos wydawało ze dostanie katar i masz ci los rano sie obudzislismy i co jest katar   , i chyba nici z basenu bo jak mu nie przejdzie do sobotyy to bede sie bac ze jeszce bardziej sie rozchoruje . A co do urodzin to troche sie martwie bo bardzo bym chciła zeby yły w nowym domu ale nie wiem czy damy rade bo jeszcze duzo do zrobienia  a moj maz juz ledwo zipie i jeszce problemy z tym kregosupem szkoda mi go bardzo .
 , i chyba nici z basenu bo jak mu nie przejdzie do sobotyy to bede sie bac ze jeszce bardziej sie rozchoruje . A co do urodzin to troche sie martwie bo bardzo bym chciła zeby yły w nowym domu ale nie wiem czy damy rade bo jeszcze duzo do zrobienia  a moj maz juz ledwo zipie i jeszce problemy z tym kregosupem szkoda mi go bardzo .

jutro będę miała namiary na prywatnego to wam napiszę kiedy wizyta.Mam tylko nadzieję że to nic poważnego
  jutro będę miała namiary na prywatnego to wam napiszę kiedy wizyta.Mam tylko nadzieję że to nic poważnego   Ania waży 9600 i ma 75 cm czyli całkiem nieźle
 Ania waży 9600 i ma 75 cm czyli całkiem nieźle   
   trzymajcie kciuki aby wszystko było ok.
  trzymajcie kciuki aby wszystko było ok. po prostu mam lekarkę która woli dmuchać na zimne i wysyła nie tylko Anię do różnych specjalistów jak tylko widzi cień podejrzenia że u dziecka jest coś nie tak.Tym razem jest to endokrynolog i już bo jak pisałam jakiś hormon nieznacznie przekroczył normę co może wskazywać ale nie musi na niedoczynność tarczycy czyli w sumie brak jodu no i lekarka woli aby to sprawdził specjalista, a ja też jestem panikara to się dogadujemy z tą lekarką
  po prostu mam lekarkę która woli dmuchać na zimne i wysyła nie tylko Anię do różnych specjalistów jak tylko widzi cień podejrzenia że u dziecka jest coś nie tak.Tym razem jest to endokrynolog i już bo jak pisałam jakiś hormon nieznacznie przekroczył normę co może wskazywać ale nie musi na niedoczynność tarczycy czyli w sumie brak jodu no i lekarka woli aby to sprawdził specjalista, a ja też jestem panikara to się dogadujemy z tą lekarką   A tak to Ania jest normalnym , zdrowym i prawidłowo rozwijającym się dzieckiem
 A tak to Ania jest normalnym , zdrowym i prawidłowo rozwijającym się dzieckiem  
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość