znowu pisac nie moge bo Wik rozrabia
operacja przelozona na 12 30 wiec jakos bez jedzenia wytrzymamy :) a samochód

jeśli mogę się wtrącićjestem pelna obaw czy pokocham to dziecko - strasznie zle z tym sie czuje ale mysle w kategoriach ze wiktorek bedzie mial teraz gorzej - bedzie musial sie dzielic wszystkim i tez mamusia
mnie tez 2 ciaz przerasta jestem pelna obaw czy pokocham to dziecko - strasznie zle z tym sie czuje ale mysle w kategoriach ze wiktorek bedzie mial teraz gorzej - bedzie musial sie dzielic wszystkim i tez mamusi
nie macie sie czego bać!!!!!!!!!!!!!!ejustysia napisał/a:
mnie tez 2 ciaz przerasta jestem pelna obaw czy pokocham to dziecko - strasznie zle z tym sie czuje ale mysle w kategoriach ze wiktorek bedzie mial teraz gorzej - bedzie musial sie dzielic wszystkim i tez mamusi
cholera ja boje sie tego samego pomimo iz staralismy sie dosc dlugo od maluszka drugiego, pomimo iz o drugim dziecku marzylam odkad mati skonczyl 7 miesiecy boje sie jak cholera. Boje sie jak to zniesie Mati, boje sie jak sobie poradze i w ogole boje sie wszystkiego
Leć leć i jak wrócisz zdaj relację. Trzymam kciuki.Lece sie szykować na USG
Wszystkiego najlepszego dla synusia z okazji 3 urodzinek.Mój synuś kończy dziś trzy latka stawiam więc urodzinowy :)
bardzo dziękuje w imieniu MateuszaWszystkiego najlepszego dla synusia z okazji 3 urodzinek
drobiazg, polecam się na przyszłośćDzięki za torcik no i za krokieciki
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 1 gość